SAHRANE SU NAJBOLJA TEZGA, ZARADIM PO 1.200 EVRA: Šokantno priznanje Pinkove zvezde! (VIDEO)

Dušica Ikonić je u nekoliko navrata pevala na vlaškim sahranama u Negotinskoj krajini

  • 14

Pevačica Dušica Ikonić, koja je postala poznata u "Pinkovim zvezdama", zaprepastila je javnost pričom da je nekoliko puta pevala na sahranama, i da se na taj način često više zaradi nego na svadbama!

Ona je u nekoliko navrata pevala na vlaškim sahranama u Negotinskoj krajini, koje su poznate po tome što se, pored plakanja, na njima peva i igra, jedu razne đakonije, pije se dosta alkohola, a ni kolo nije retkost.

- Njima je tamo to potpuno normalno. Kad neko umre, kao da je svadba u pitanju, pogodi se orkestar. Ako se za svadbu po članu orkestra plaća 500 evra, za pevanje na sahranama kreće se od 800 do 1.200 evra - navodi pevačica.

Ona kaže da nije znala za taj običaj i da je prvi put angažovana potpuno slučajno, jer se u "pravom trenutku" zatekla u tom kraju.

- Kad su me pitali da pevam na sahrani, bila sam šokirana. Tri puta sam ih pitala da ponove. Na kraju sam pristala - kaže za Kurir Dušica.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Pesme koje se najčešće pevaju na sahranama su, kako se navodi, "Kuće male krečene u belo" (Snežana Đurišić), "Oče moj, veliki oče" (Aca Ilić) i "Eh, kada bi me majka ponovo rodila" (Zorica Brunclik).

Podsetimo se kako Dušica peva:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA