Kristofer Nolan: Kraj priče o Betmenu biće spektakularan (VIDEO)

Reditelj blokbastera “Uskrsnuće mračnog viteza” (“The Dark Knight Rises”) rekao je da će treći deo ove triologije zaokružiti celinu o čuvenom heroju Gotam Sitija

  • 0

Kristofer Nolan, reditelj najnovijeg filma o Betmenu “Uskrsnuće mračnog viteza” (“The Dark Knight Rises”) izjavio je za magazin  “Total Film” da će završetak priče o heroju Gotama Sitija biti savršen. On je takođe naveo da se u filmovima uvek fokusirao na razvoj Betmenovog lika.

- Moja priča o legendarnom junaku uvek se temeljila na Brusu Vejnu. U prošlom filmu gledaoce smo ostavili u nedoumici kad je u pitanju njegova priča, a s trećim filmom pokušali smo da je upotpunimo. Snimili smo spektakularan kraj o kojem već godinama razmišljamo i srećni smo zbog načina na koji smo celu priču doveli do završetka - rekao je holivudski režiser.

“Uskrsnuće mračnog viteza” (“The Dark Knight Rises”) pojaviće se 20. jula u američkim bioskopima, a glavne uloge tumače Kristijan Bejl, Džozef Gordon-Levit, Lijam Nison, En Hatavej, Morgan Frimen, Majkl Kejn kao i mnogi drugi.

(izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA