Hrvatski maser: Travolta je napastvovao mog kolegu

Krešimir Abičić, fizioteraupeut koji je radio u jednom prestižnom njujorškom salonu, otkrio da je holivudski glumac dodirivao njegovog kolegu masera po polnom organu

  • 0

Popularni američki glumac Džon Travolta  prethodnih nedelja je u centru pažnje zbog seks skandala. Nekadašnju zvezdu filma „Brilijantin“ tri muškarca su optužila da ih je seksualno uznemiravao. Poslednja optužba stigla je od Čileanca Fabijana Zanzija, kojem  je čuveni glumac na jednom kruzeru uputio nepristojnu ponudu.

Napastvovanje dotičnih muškaraca potvrđeno je i u našem susedstvu! Naime, Krešimir Abičić, Hrvat koji je dvanaest godina radio kao maser u jednom prestižnom salonu, potvrdio je "Večernjem listu" da su navodi njegovih kolega verovatno istiniti.

- Verujem kolegama koji su optužili Travoltu za seksualno uznemiravanje – rekao je Abičić za “Večernji list”.

Hrvatski fizioterapeut, koji je i sam masirao holivudske zvezde, u intervjuu za ovaj zagrebački list prošle godine ispričao je anegdotu koja se dogodila pre šest godina, a u kojoj su glavni akteri bili Travolta i njegov kolega i prijatelj. Naime, glumac je došao kod dotičnog masera na tretman i počeo ga dodirivati po polnom organu.

– Moj je prijatelj bio u šoku. Na sreću, ja tog dana nisam radio. Objasnio mu je da ga to ne interesuje, ali Travolta ga je nagovarao na seks. Nismo želeli da se naša imena nađu u skandalu - rekao je tada Abičić.

(izvor: Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA