Survajver: Zašto je Kristina zaplakala? (VIDEO)

U večerašnjoj epizodu popularnog "Survajvera" videće se razlozi za izbacivanje Ognjena. Takmičari, umesto u borbi, učestvovali u licitaciji

  • 0

Posle velikog iznenađenja i izbacivanja Ognjena Kajganića iz "Survajvera", najtužnija među učesnicima bila je Kristina Bekvalac. Posle plemeskog veća, ona je rekla da je razočarana u srpskog rukometaša, zato što joj je prebacio nešto što nije uradila. Bekvalčevu je to povredilo i ovo je bio razlog što je glasala za Ognjena. S druge strane, Nikola se razočarao u Kristinu zato što je htela da glasa za njega.

Kao što je poznato, rukometaš je ispao zahvaljujući glasovima ženskog klana. Devojke su komentarisale zašto su izbacile Ognjena, a razlog je bila navedena izjava rukometaša koja je povredila Kristinu. 

Takmičari su umesto standardne borbe otišli na aukciju. Svi su dobili lokalni novac - 40 hiljada kolonosa, koji je trebalo da iskoriste na licitaciji. Prva je licitirala Martina, koja je osvojila sendvič i pomfrit. Za ovu povlasticu platila je 10 hiljada kolonosa.

Druga licitacija na aukciji bio je skriveni predmet. Najznatiželjnije bile su Ava i Aleks, koje su platile voditelju Andriji Miloševiću po 3 hiljade kolonosa. Međutim, samo jedna od dve takmičarke mogla je da sazna šta je ispod kutije. Na kraju je pobedila Aleks. Manekenka je potrošila sav novac kako bi dobila pismo, koje će joj dati prednost u narednoj borbi za imunitet. Andrija joj naglašava da ne sme da otvara pismo pre same borbe, niti da ga pokaže drugim učesnicima.

Ava isto kupuje skriveni imunitet. Uzela je špagete bolonjeze. Sebastijan kupuje žvaku, a Andrija mu nudi zamenu, šta je ispod?

Kristina uzima pismo koje joj daje pravo da uzme sav novac nekom drugom takmičaru. Bekvalčeva se odlučuje za Avu, pošto je sa njom išla na licitaciju za poruku koja je Kristini bitna. Naime, kristina očekuje pismo od kuće.

Martina je osvojila "totalno uređivanje" i pevačica se tušira pred svima.

Sebastijan uzima "potragu za tajnim imunitetom", koji jedino on može da iskoristi.

Poslednja licitacija takmičarima je mogla da donese pismo od kuće. Najkonkretnija bila je Kristina Bekvalac, koja je dala sav svoj novac za pismo od najdražih. Andrija joj nudi mogućnost zamene, a to je da drugi pročitaju svoja pisma, s tim što Novosađanka ne bi smela da vidi svoje. Na nagovor takmičara, Kristina ipak čita svoje pismo u suzama. Pismo je o njenoj ćerki.

Na Ostrvu odbačenih, Jelena ne može da veruje da su izbacili Ognjena, za razliku od Nevena. Srpski rukometaš je razočaran u devojke koje su ga izbacile iz daljeg takmičenja.

(izvor: tportal / RTL / foto: Jutjub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA