PROPAST ILI POBEDA? Horoskop otkriva kako će Sanja Vučić proći na Evrosongu (FOTO) (VIDEO)

Talentovana Kruševljanka, koja će predstavljati Srbiju u Švedskoj, rođena je 8. avgusta 1993. godine u horoskopskom znaku Lava

  • 16

Sanja Vučić je ovogodišnji predstavnik Srbije na Evrosongu, koji će biti održan od 10. do 14. maja u Stokholmu. Odavno neko relativno nepoznat javnosti nije izazvao toliko oprečnih mišljenja i polemika na našoj muzičkoj sceni kao ova devojka, koja će za nešto manje od dva meseca preuzeti na sebe veliku odgovornost da kao srpski predstavnik na Evrosongu u Švedskoj opravda velika očekivanja, koja su joj mimo volje nametnuta.

DA LI VAM SE OVAKO VIŠE DOPADA? Evo kako naša pesma za Evrosong zvuči na srpskom! (VIDEO)

Za one koji ne znaju ništa o Sanji Vučić, a takvih je sigurno podosta, obzirom na još uvek tanku biografiju, otkrićemo i sledeće informacije, koje donosi  www.astrousluge.com.

Sanja je rođena 8. avgusta 1993. godine u Kruševcu u horoskopskom znaku Lava i samim tim je veliki borac koji se ne predaje, pa možemo biti sigurni da će sa svoje strane učiniti sve da našoj zemlji donese novu radost. Da li će to biti dovoljno da ova Kruševljanka izuzetnih glasovnih mogućnosti pokori Evropu, ne znamo. 

Godinama unazad svim našim predstavnicama na Evrosongu stavljaju se "okovi oko nogu" još prilikom izbora takmičara i pesme koja će nas predstavljati, jer je po ko zna kojim i čijim kriterijumima prvo mesto za nas jedino moguće i jedino očekivano. Po sistemu "uvek je neko drugi bio bolji" trudimo se da demorališemo pevače još daleko pre nego što takmičenje počne.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

U ono iskonsko što Sanja Vučić kao tipični predstavnik svog horoskopskog znaka nosi u sebi, a to je da nikada ne beži od odgovornosti i da je optimizam neće napuštati sve dok glasanje u stokholmskoj "Erikson gloub areni" bude trajalo, možemo biti sigurni.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Voleli je ili ne, bili uz nju ili protiv nje, sledeće moramo priznati: ona svojom energijom na sceni ruši sve pred sobom. Pesma dobro zvuči, baš evrovizijski, kako se i očekuje na tom takmičenju, bez obzira da li će je otpevati na maternjem ili engleskom jeziku.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Vokalni raspon joj je na zavidnom nivou, a i vizuelno na bini deluje kao prekaljena svetska diva. Nezahvalno je u ovom slučaju biti prognozer obzirom na to kakve sve "kuhinje" rade na ovom takmičenju i ko će kome po bratskoj liniji dati poene, ali Sanja Vučić nas definitivno neće obrukati.

Poželimo joj puno sreće koja će joj biti potrebna kako na polufinalnoj, a iskreno se nadamo i finalnoj večeri, a njoj poručujemo sledeće: "Nakostreši grivu i oduvaj ih sve! Ti si sigurno u stanju tako nešto da uradiš!".

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Od kada je 2007. godine Srbija prvi put nastupila na Evrovizijskom takmičenju kao samostalna država, uspeh je bio sledeći:

2007. Marija Šerifović - rođena 14. oktobra 1984. godine u znaku Vage. Osvojila je prvo mesto na Evroviziji.

2008. Jelena Tomašević - rođena 1.novembra 1983. godine u znaku Škorpije. Osvojila je šesto mesto.

2009. Marko Kon - rođen 20. aprila 1972. godine u znaku Bika, nije se plasirao u finale.

2010. Milan Stanković - rođen 9. septembra 1987. godine u znaku Device, osvojio je 13. mesto.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

2011. Nina Radojčić - rođena 5. avgusta 1989. godine u znaku Lava, osvojila je 14. mesto.

2012. Željko Joksimović - rođen 20. aprila 1972. godine u znaku Bika, zauzeo je 3. mesto.

2013. Moje tri - muzička grupa u sastavu: Mirna Radulović rođena 5. jula 1992. godine u znaku Raka, Nevena Božović rođena 15.juna 1994. godine u znaku Blizanaca i Sara Jovanović rođena 29. oktobra 1993. godine u znaku Škorpije, nisu izborile plasman u finale.

Foto: eurovision.tv / Thomas Hanses (EBU) Foto: eurovision.tv / Thomas Hanses (EBU)

2014. nismo učestvovali

2015. Bojana Stamenov – rođena 24.juna 1986. godine u znaku Raka, zauzela je 10. mesto.

2016. Sanja Vučić - rođena 8. avgusta 1993. godine u znaku Lava, ovogodišnji je predstavnik Srbije na Evrovizijskom takmičenju.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Uspehe ili neuspehe možemo posmatrati i na sledeći način:

Vaga je zauzela prvo mesto, jedna Škorpija je zauzela 6. mesto, druga Škorpija nije se plasirala u finale. Jedan Bik ostao je bez plasmana u finale, drugi Bik zauzeo je treće mesto. Devica je ostvarila 13. mesto, Lav 14. mesto, jedan Rak se nije plasirao u finale, drugi Rak zauzeo je 10. mesto, a Blizanci se nisu plasirali u finale.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Astrolog i tarot tumač: Marko Voronjin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    24. mart 2016 | 17:10

    I šta je pesnik hteo da Kaže?

  • Vera

    24. mart 2016 | 17:17

    Ne kapiram poruku ovog teksta, nisam uspela da izvucem zakljucak iz ove horoskopske statistike,,

  • Marko

    24. mart 2016 | 19:36

    Steta sto nije iz Beograda to vas boli. Napred Krusevac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA