"Leksington bend" svira 31. marta na proslavi sedmog rođendana šoping centra "Ušće"

- Kao i na svim našim nastupima, biće dosta dobre zabave, energije i emocije - kaže Bojan Vasković, pevač popularnog sastava

  • 0

Koncertom popularnog "Leksington benda" i specijalnim rođendanskim popustima koji će trajati tokom celog dana, šoping centar "Ušće" će u četvrtak, 31. marta, obeležiti početak proslave svog sedmog rođendana.

Članovi “Leksington benda” će publiku zabavljati od 19 časova, kada će napraviti dobru žurku svojim fanovima i potvrditi zbog čega su jedan od najpopularnijih muzičkih sastava u zemlji.

- Kao i na svim našim nastupima, biće dosta dobre zabave, energije i emocije. Svaki naš nastup je priča za sebe. Pozivam sve posetioce da dođu na naš koncert, jer spremamo dva sata odlične svirke uživo – kaže Bojan Vasković, pevač "Leksington benda".

Foto: Promo Foto: Promo

Proslava rođendana će trajati punih mesec dana, a sve do 30. aprila posetioce očekuje puno dobre zabave, pregršt sjajnih iznenađenja, kao i 777 vrednih poklona poklona.

Sedam najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje kartice sa po 250.000 dinara za šoping, a njih 70 osvojiće vaučer na 5.000 dinara, dok će 700 posetilaca dobiti na poklon vaučer od 2.000 dinara. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA