"Hypnotized" pomeraju standarde spotom za pesmu "Marta"! (FOTO)

U pitanju je drugi singl koji najavljuje treći studijski album benda

  • 0

Beogradski bend "Hypnotized" predstavio je spot za pesmu “Marta”, drugi singl sa novog albuma koji će biti objavljen tokom ove godine.

Spot koji, kako se navodi, ruši sve produkcijske klišee našeg regiona i donosi pravi rokenrol zvuk, predstavljen je u prepunoj galeriji "Štab", a biće prikazan u ponedeljak 28. marta (20) na MTV-u.

Ovaj bend privukao je veliku pažnju rok obradama kafanskih klasika. Značajan uspeh postigli su donevši svetske standarde iz audio i video produkcije na domaće prostore.

Spot za pesmu "Marta" potpisuju kontroverzni američki režiser Mark Nava i poznati Šveđanin Robin Sive koji je, između ostalog, sarađivao sa Madonom i grupom "Prodigy", a trenutno radi na motaži novog spota grupi "Daft Punk".

Foto: Promo Foto: Promo

Studijskom albumu koji najavljuju singlovi "Kreten" i ”Marta” prethodila su izdanja "Big Natural" (2010) i "Nema nazad" (2013). Bend je nastupao na najvažnijim regionalnim muzičkim festivalima kao što su "Exit", "Arsenal Fest", "Beer Fest", "Guča", "Pivo Fest", "Lake Fest"...

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA