PROTEST ZBOG SEVERININOG KONCERTA: Nećemo pornićarku u Novom Pazaru! (VIDEO)

Internet portal Sandžakonline.com je objavio tekst u kojem se vređa Severina, a na to su se nadovezali brojni negativni komentari na društvenim mrežama

  • 18

Nakon što su gradske vlasti objavile da će 20. aprila, na proslavi 555. rođendana Novog Pazara pevati Severina, portal Sandžakonline.com je objavio skandalozan tekst sa naslovom: "Novi Pazar 555. rođendan dočekuje uz koncert porno zvezde", a potom su usledili brojni negativni komentari na društvenim mrežama u kojima se vređa hrvatska pevačica. 

NIKAD NE GLEDAJ UNAZAD: Severina guzom hipnotisala internet (FOTO)

Uz opaske da "Severina vređa moral Pazaraca", kao i da ona nikako ne bi smela da peva na proslavi grada, nižu se uvrede na račun Seve na Fejsbuku i Tviteru, a ono što svima posebno bode oči je informacija da će supruga Igora Kojića za nastup u Novom Pazaru navodno dobiti honorar od 40.000 evra...

Printskrin: sandzakonline.com Printskrin: sandzakonline.com

Sa druge strane, Severina je oduševljena zbog predstojećeg koncerta.

- Pre svega želim da se zahvalim organizatorima što su me zvali. Nisam nikada pevala u Novom Pazaru i biće mi veliko zadovoljstvo i čast što ću pevati na Dan vašeg grada. Osećam i predosećam da će to biti veoma lepa noć - izjavila je Severina za RTV Novi Pazar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    26. mart 2016 | 10:48

    Konačno neko da je okarakteriše kako zaslužuje.

  • Bg.

    26. mart 2016 | 12:13

    Bravo sandzaklije, kada su moji Srbi slepi i glupi da favoriziju i slusaju jednu amoralnu i jos uz to hrvaticu, a nasi gradjani koji idu u hrvatsku na more, bivaju prebijani bez ikakvog razloga. Svaki Srbin koji ode u hrvatsku je budala i treba ga tuci i zato im treba istom merom vracati.

  • Šarli

    26. mart 2016 | 10:38

    Slažem se da bi bilo prikladnije da pozovu KEBU na 555 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA