IZBEGAVAO JE LJUDE, NIJE ŽELEO DA PATIMO: Marinkovi prijatelji otkrivaju kako su izgledali poslednji dani slavnog glumca

- Nisam ga posećivao jer je to bila njegova želja. Čak nije želeo ni da se čujemo telefonom, već smo se najčešće dopisivali - rekao je Marko Kon

  • 6

Marinko Madžgalj, koji je preminuo u 38. godini, pred smrt je samo dozvoljavao da ga posećuje najjuža porodica, budući da nije želeo da ga ljudi gledaju iscrpljenog i umornog, piše "Informer".

POP KOJI JE KRSTIO MADŽGALJA: U očima sam mu video želju za životom, iako je jedva stajao na nogama

Prijatelj glumca Marko Kon rekao je da mu je tako nešto teško padalo.

- Nisam ga posećivao jer je to bila njegova želja. Čak nije želeo ni da se čujemo telefonom, već smo se najčešće dopisivali. Nije želeo da patimo zbog toga. Poslednje naše dopisivanje bilo je vezano za posao. Ponudio sam mu da učestvuje u sinhronizaciji jednog crtanog filma. On se dugo mislio i na kraju mi rekao: "Evo, samo još malo da se oporavim". Razmišljao je šta da radi, ali je procenio da je bio preslab za to. Znali smo da je jako bolestan, ali je prerano otišao. Svi smo mnogo tužni - ispričao je kompozitor.

Foto: Promo Foto: Promo

Katarina Žutić je takođe ispoštovala Mainkovu želju da se ne viđaju.

- Maki se u poslednje vreme prepolovio. Čula sam da je mnogo smršao, da nije bio onaj stari Marinko. Verovatno zbog toga nije želeo da se viđa s ljudima. Kada smo se poslednji put videli, nije bilo reči o njegovoj bolesti, bio je nasmejan. Čak je on nas tešio, a ne mi njega. Neverovatno snagu je imao - rekla je glumica.

Printskrin: Youtube/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal Printskrin: Youtube/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Gorica Popović kaže da se čula s Marinkom pre nekoliko meseci.

- Poslednji put smo se čuli oko Nove godine kako bismo se dogovorili da dođe da igra predstavu. On je razmišljao o tome, ali se bojao da ga ne zakači neki virus, koji bi mu pogoršalo stanje - rekla je ona.

I drugi Madžgaljevi prijatelji ističu da je on, čak i 15 dana pred smrt, kada je rak metastazirao, bio veseliji od njih i pokušavao da ih oraspoloži...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    29. mart 2016 | 15:37

    I mom tati je pre mesec dana prokleti rak metastazirao na mozgu i ostavio me je zauvek :(((( stvarno je tuzno :(((((

  • NIS

    29. mart 2016 | 17:37

    Ah dokle vise patnje i boli , svi nasi voljeni prrslili su se na onu drugu stranu. Mnogo mnogo boli. Voljeni ne umiru oni zive u nasim mislima!!!

  • Belogradjanin

    29. mart 2016 | 20:19

    Tuga neopisiva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA