Lezbijska ljubavna priča "Kerol" od sutra u bisokopima (VIDEO)

Glavne uloge u drami Toda Hejnsa tumače Kejt Blanšet i Runi Mara

  • 2

Film "Kerol", neobična priča o ljubavi dve žene, sutra dolazi u srpske bioskope, a ostvarenje u kojem glavne uloge tumače Kejt Blanšet i Runi Mara je režirao Tod Hejns.

Ova drama je zasnovana na čuvenom romanu Patriše Hajsmit, a radnja je smeštena u pedesete godine prošlog veka, kada je ljubav prema istom polu bila skoro kriminalno delo. Film "Kerol" opisuje predivnu ljubavnu priču između dve žene - mlade fotografkinje i starije žene koja prolazi kroz težak razvod.

Tereza radi u radnji na Menhetnu i sanja o ispunjenijem životu kada sreće Kerol Eird, privlačnu ženu zarobljenu u propalom braku. Posle neposredne i očaravajuće veze koja se rađa između njih, nevinost njihovog prvog susreta nestaje, a veza se produbljuje.

Foto; Promo Foto; Promo

Kada veza Kerol i Tereze postane javna, Kerolin suprug se sveti postavljajući pitanja o njenoj majčinskoj sposobnosti. Kerol i Tereza odlaze, ostavljajući svoje živote iza sebe, ali se javljaju konflikti koji će svaku od žena suočiti sa samom sobom i obavezama prema onoj drugoj.

Tod Hejns je na Kanskom festivalu osvojio nagradu za najboljeg reditelja, dok je Runi Mara je proglašena za najbolju glumicu. Film "Kerol" je nominovan za pet "Zlatnih globusa" i šest "Oskara".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA