NEMA NAM POMOĆI, SVI ĆEMO UMRETI: Madžgalj stihovima poslednje pesme predvideo svoju tragičnu sudbinu

- Ova pesma govori kako je Marinko doživljavao život - kaže povodom neobjavljene numere "Flamingosa" Ognjen Amidžić

  • 2

Poslednja pesma za koju je pokojni Marinko Madžgalj uradio demo snimak zajedno sa Ognjenom Amidžićem, kako prenosi "Informer", zove se "Nema nam pomoći", a njeni stihovi su, nažalost, predvideli sudbinu prerano preminulog glumca.

Refren pesme glasi ovako:

"Nema nam pomoći/svi ćemo umreti/pre ili kasnije/Bog ti poručuje/zato opusti se/život nek' živi se/samo veseli se/na kraju isto je/nema ti pomoći"

Amidžić tim povodom kaže:

- Nije nam palo na pamet da će se to desiti nama. Ne tako brzo, ne sada. Ovaj demo govori kako je Marinko doživljavao život. Imao je preveliku želju za životom, igrao se sa njim, ali ujedno je nosio i tananu emociju.

Amidžić je dodao da ima još nekoliko neobjavljenih pesama koje su "Flamingosi" snimili, i da postoji mogućnost da one budu objavljene.

Printskrin: Youtube/Vedad Jasarevic C4D Printskrin: Youtube/Vedad Jasarevic C4D

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    31. mart 2016 | 09:15

    Ljudi, mislim da je vreme da se stavi tacka. Zivi sa zivima mrtvi sa mrtvima. Jeste tragedija, velika, ali idemo dalje. Dajte nesto lepo da procitam kad se probudim, imate jednu rubriku "za dobro jutro" i to je super ideja, stavite rubrike i za dobar dan i za dobro vece. Zao mi je momka i treba se njegovo ime pamtit ali toliko je tuge oko nas, toliko je tuga o kojima se ne pise... Ajde zdravo bili a njemu neka je laka zemlja

  • jevdokija

    4. maj 2016 | 20:52

    Predivan multitalenat i jako karizmatican mladic. Steta da nam sudbina odnosi ovako mlade sinove, bracu, muzeve,voljene umetnike - on je bio moj najdrazi pevac i glumac. Pocivaj u miru drago dete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA