MALI VLADO: Dara Bubamara zbunila Nigora, NEPREPOZNATLJIVA sa maskom Georgieva! (FOTO)

Pevačici se na sceni, tokom imitacije, pridružio Igor Lazić, a kasnije i čuveni Barba

  • 0

U novoj spektakularnoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" publika će podjednako uživati poput takmičara i žirija, koji će gledaocima ponovo prirediti urnebesne scene i zasmejati do suza. Dara Bubamara imitira Vlada Georgieva, a pevačicina maska je potpuni hit!

NAJSMEŠNIJA #TLZP IMITACIJA IKADA: Dok gledate 70 kila deblju Severinu kako pada na sceni, vi ćete PADATI NA NOS! (VIDEO)

I dok se razne priče pričaju o odnosima Dare sa članovima žirija, oni se na sceni sjajno zabavaljaju i ne mare za tračeve. Dara Bubamara u ovoj epizodi ima zadatak da imitira popularnog Barbu, a kako se pevačica uvek ozbiljno prihvati svakog zadatka, tako je i ovog puta dala sve od sebe. A maska, maska je čista desetka!

Foto: Aleksandar Krstović/TV Prva Foto: Aleksandar Krstović/TV Prva

Neverovatna sličnost sa Vladom zbunila je i njegovog prijatelja Nigora, koji je, prema njegovim rečima, zaboravio tekst kada je video Radu na sceni. Nije mogao da veruje koliko liči na pop pevača i da je maska toliko dobro urađena.

- Vidi, mali Vlado - prokomentarisao je Nigor kroz osmeh, a kasnije se njemu i Dari na sceni pridružio i Georgiev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA