OD BREJKERSA DO VIVA VOXA: Poznato još 6 učesnika "Arsenal festa"! (VIDEO)

U Kragujevcu će nastupiti i "Električni orgazam", "Majke"...

  • 0

"Partibrejkers", "Električni orgazam", "Majke", "Mortal kombat", "Zoster" i "Viva Vox" pridružili su se izvođačima "Arsenala 06" koji će biti održan 23, 24. i 25. juna u Kragujevcu.

Internacionalno priznati beogradski hor "Viva Vox" će 23. juna otvoriti program na Main Stageu, gde su zvezde prve večeri "Skunk Anansie". Na Garden Stageu 24. juna kultnim pankerima "Toy Dolls" pridružiće se mostarski "Zoster", a iste večeri na Mainu "Električni orgazam" će prvi put nastupiti na Arsenalu.

"Asian Dub Foundationu" završne večeri Arsenala na Main Stageu pridružiće se "Partibrejkers", dok će na Gardenu svirati "Majke" i "Mortal kombat".

Komplet ulaznica za sva tri festivalska dana košta 1.500 dinara, a u prodaji su i karte za jedno veče, po ceni od 800 dinara. Cene se menjaju 16. maja - pojedinačna karta će biti 1.000 dinara, a komplet 1.900. Prodaja ide preko mreže Eventim, kao i u gradovima širom zemlje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Imena ostalih izvođača Arsenal Festa 06, koji nastupaju 23, 24. i 25. juna na tri bine, biće saopštena uskoro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA