MIRA BANJAC: Kada vidim koji su sve glumci umrli, sramota me je što sam još živa!

- Umreću od tuge. Svi su otišli, a mene ovde ostavili - izjavila je proslavljena glumica

  • 6

Glumica Mira Banjac, dobitnica Nušićeve nagrade za životno delo, teško se miri sa gubitkom kolega Dragana Gage Nikolića, Ružice Sokić, Marinka Madžgalja, Vlastimira Đuze Stojiljkovića, Bore Todorovića i drugih, sa kojima je igrala u "Ateljeu 212".

NAJTUŽNIJA PESMA U ATELJEU 212: Svi su plakali kada je odjeknuo MARINKOV GLAS I OLIVEROVA "TRISTECA" (FOTO) (VIDEO)

Proslavljena umetnica i dalje ne može da shvati da su tako veliki ljudi i glumačke legende, njene drage kolege, otišli na onaj svet i kaže da ju je zbog toga sramota što je još među živima.

- Preteško mi je kad mislim na njih. Strašno je to što je toliko divnih kolega otišlo zauvek. Potresem se kad god čujem da je neko od naših glumaca umro. Umreću od tuge. Zbog ovih poslednjih odlazaka glumaca iz Ateljea 212, sramota me je što sam živa. Svi su otišli, a mene ovde ostavili - izjavila je Mira za "Informer".

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Lepo živim. U starosti pokušavam da se sporazumevam sa mojim godinama. Starost nam je dala mladost i život, treba joj se odužiti. Ne stidim se bora. To je moje lice. Samo glava da me ne izda, sve drugo može - dodala je na kraju Mira Banjac.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    6. april 2016 | 12:17

    Све у своје време...Драга г-ђо Миро,много сте нам дали а мало узели...Зато,уживајте у животу и свим лепим моментима.Поштовање.

  • Milena

    6. april 2016 | 15:01

    Neka ste Vi nama zivi zdravi jos puno godina,nemora da Vas bude sramota,tako je Bog hteo i Mi tu ne mozemo nazalost nista pomoci.Vi ste po meni jedna Velika institucija!!!

  • Srb,borac

    6. april 2016 | 12:53

    Legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA