Energični Girls, Boys and Toys i Perpetuum Mobile u Bitefartcafe klubu (FOTO) (VIDEO)

Beogradski kultni klub koji je inspirisan kvaltitetnim zvukom i elegantnim ambijentom, akustično je prilagođen vrhunskoj svirci

  • 0

Bitefartcafe, kao centar dobre muzike, traje već 15 godina i svakog vikenda predstavlja najbolje i raznolike domaće kaver bendove, pri čemu ostaje lojalan živim nastupima.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovog vikenda smo odlučili da u sličnom ritmu spojimo dva već uveliko poznata benda, Girls Boys and Toys i Perpetuum mobile.

Perpetuum mobile je bend sa ciljem da energičnom svirkom podeli pozitivnu energiju. Isto važi i za Girls, Boys and Toyas, predvođene trima lepim devojkama koje nemaju pauzu kada je dance u pitanju. Kako je elektronski gruv postao izuzetno popularan, upravo ovi bendovi prenose na živu svirku zvuk koji je do sada bio vezan samo za didžejeve i daju mu maksimalnu energiju.

Petak i subota u klubu Bitefartcafe su idealni za ljude koji i dalje vole da vide muzičare za instrumentima, kako stvaraju zvuk i proizvode ritam, a u isto vreme izvode najveće hitove koji zovu na ples.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA