HARDCORE HENRY prvi film u istoriji koji gledaoca stavlja u centar radnje (FOTO) (VIDEO)

Prvo su ga napravili opasnog, da bi ga kasnije napravili ludog!

  • 0

Sledećeg četvrtka u bioskope stiže film nastao u rusko-američkoj produkciji, HARDCORE HENRY!

HARDCORE HENRY prvi je film u istoriji kinematografije koji je snimljen iz prvog lica,odnosno kadriran iz perspektive glavnog junaka. Na ova jnačin publika stiče utisak da dešavanja u filmu prati "iz glave" glavnog protagoniste. Dok gledate ovaj film imaćete utisak da ste glavni lik u igrici.

Foto: Promo Foto: Promo

Film Hardcore Henry je jedno od najoriginalnijih hard core ostvarenja u poslednje vreme jer... ti si heroj u ovom filmu!

HARDCORE HENRY je prvi film u istoriji u kom publika sve vidi na način iz perpektive glavnog lika. Tim naučnika vasrksava agenta Henrija kao kibernetskog-supervojnika koji se ne seća ničega iz njegove prošlosti. Šalju ga na misiju protiv "gospodara rata" Akana koji želi da napravi svoju nepobedivu armiju bio-vojnika. U isto vreme Henri se nalazi u ekvilibrijumu neznanja ni jedne pojedninosti o svom životu... i o samom sebi.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovaj film snimljen je u potpunosti uz pomoć minijaturne kamere GoPro Hero4. Autori filma su morali ekskluzivno za potrebe snimanja da konstruišu posebnu masku (rig) koju je glumac nosio na glavi zajedno sa kamerom a kako bi na najrealniji mogući način mogao da snimi dešavanja u filmu ali iz perspektive prvog lica.

Na pretpremijeri širom sveta film je pobrao isključivo pozitivne kritike. Film je za samo jedan dan prikazivanja u Americi zaradio preko 10.000.000 dolara i drži ukupno 84% pozitivnih kritika na agregatoru Roten Tomatoes.

Film je režirao Ilya Naishuler a film nam predstavlja potpuno novu ekipu glumaca medju kojima su Shartlo Copley i Danila Kozlovsky kao i jeno poznato ime Tim Roth-a.

Srećno Henry. Sigurno će ti trebati…

Film je u bioskopima od četvrtka 14.04.!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA