Da li je na moru bezbednije nego na kopnu?

Jedna od najpopularnijih serija u 2015. godini, Fear the Walking Dead, vraća se drugom sezonom na male ekrane u ponedeljak, 11. aprila, samo na AMC kanalu. Premijera prve epizode biće prikazana u 3:00h ujutru, a repriza u 22:00h istog dana

  • 1

Prateća serija popularnog serijala The Walking Dead (Okružen mrtvima) već je u prvoj sezoni otkrila šta se desilo dok je Rik Grajms, glavna zvezda serije The Walking Dead, bio u komi. Los Anđeles su preuzeli takozvani zaraženi i grad se odjednom našao u plamenu, raširilo se nasilje, a policija i vojska nisu znali šta se događa.

Foto: Promo Foto: Promo

Sa svim haosom koji je zahvatio civilizaciju suočili su se i glavni protagonisti serije Fear the Walking Dead - Madison, Travis, Nick, Alicia, Liza, Daniel, Ofelia, Chris i Strand. Morali su da se suoče sa činjenicom da su njihovi prijatelji i komšije zaraženi i da svet, kakav su poznavali, više ne postoji. Morali su da napuste svoje domove, kako bi pronašli sigurno sklonište, a istovremeno pokušavali da shvate šta se događa u svetu, ko je zaražen a ko nije, kome mogu da veruju, a kome ne i s kim mogu da dođu do sigurnog skloništa, ako to uopšte postoji.

Različite sudbine su glavne protagoniste serije Fear the Walking Dead povezale u grupu koja se uspešno probila iz uništenog Los Anđelesa do obale Pacifika, gde su uspeli da se ukrcaju na Strendovu jahtu Abigejl, s namerom da pobegnu na sigurno.

Niko od njih ne zna na kom mestu u svetu bi mogli da budu bezbedni. Da li postoji grad, država ili narod koji još uvek nije zaražen? Da li postoji deo sveta u koji virus još nije stigao? Na kraju krajeva, ne znaju ni da li je na moru bezbednije nego na kopnu. Jer, more će ih suočiti sa drugim preživelima, koji se isto tako bore za svoj opstanak.

Borba za život doneće i mnoga druga pitanja: kakvi su ti drugi ljudi, koliko se svako od njih promenio, koliko daleko su spremni da odu da bi preživeli. Kako se bore sa činjenicom da su primorani da ubiju, pa čak iako je to zaraženi? Kako sve to utiče na njih?

Glavni likovi serije se suočavaju sa mnogo pitanja, čije će odgovore gledaoci širom sveta otkriti tokom druge sezone. Ipak, ono glavno, koje nam je postavio i Robert Kirkman, izvršni producent serije, glasi: "Kakvo utočište glavne junake očekuje na brodu i da li je more zaista bezbednije od kopna?"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA