Nikad objavljeni detalji o poslednjem nastupu Jelene Marjanović! (VIDEO)

Jelena Marjanović je 9. marta pevala u "Parovima" i napravila žurku za pamćenje

  • 3
Jelena Marjanović, Jelena Krsmanović Printskrin: Youtube/Halo Halo Tv Grand

Poslednji snimak nastupa pokojne Jelene Marjanović nastao je 9. marta kada je pevačica gostovala u "Parovima" na televiziji "Happy", a mi vam otkrivamo kako je izgledao susret Jelene i učesnika rijalitija koji su je obožavali.

NIJE TO VIŠE ISTA KUĆA: Ćerkica Jelene Marjanović stalno pita: "Jesu li ovi ljudi tu zbog mame?", vučjak Maks cvili i dalje čeka Jecu!

Jelena je često gostovala u "Parovima" i svaki put je napravila žurku za pamćenje, a kao i prethodnih puta i 9. marta nije propustila priliku da proćaska sa učesnicima rijalitija i podrži ih i ohrabri.

Svi su voleli da pevaju s njom, a naročito Gastoz koji je obožavao da joj se pridruži na bini...

Pokojna pevačica se ni na nastupima se nije odvajala od svoje petogodišnje ćerkice Jane, a i te večeri ju je vodila sa sobom na televiziju "Happy".

"SEKTA JE UBILA JELENU MARJANOVIĆ": Nada Topčagić ima svoju teoriju o smrti pevačice (FOTO)

- Zadnje sate, dane, kad je išla u "Parove"... Ja rekoh: "Crna Jeco, gde ti je Jana?". Kaže - "Jana je u studiju". Do tri, četiri sata ujutru dete je bilo po studijima - ispričala je za Telegraf Nada Topčagić.

A koliko su je takmičari rijalitija voleli, svedoči i njihova reakcija na vest da je Jelena ubijena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzz

    8. april 2016 | 20:44

    Sta ne valja u toj familiji ?Zašto dete od 5 godina je recimo po nekim parovima ili nekim studijima i pitanje :skim je bila dok je majka nastupala,i zasto nije bila kod baba(ako je muz bio sa njom) ili oca(ako nije bio s njom na nastupu)

  • ell

    8. april 2016 | 20:34

    Vidim kako joj se oduzio Gadskroz na dan njene sahrane.Veselio se i igrao ne pomislivsi da se ugasio zivot mlade zene koja ih je uveseljavala,licno njemu davala priliku da se istakne.Mislim da je zurka trebala da izostane,jer je i jelena bila deo rijalitija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA