PLAŠI SE DA NE ZAVRŠI KAO JELENA: Vanesa već 6 GODINA žrtva manijaka!

- Kada se desilo ubistvo moje koleginice Jelene, odlučila sam da javno progovorim - izjavila je pevačica

  • 6
Vanesa Šokčić, Jelena Marjanović Krsmanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Pevačica Vanesa Šokčić  svakodnevno dobija uznemirujuće poruke od nepoznatog muškarca i bila je žrtva manijaka još 2010. godine, a posle svirepog ubistva njene koleginice Jelene Marjanović, uplašena je za svoj život.

Pevačice Indi i Vanesa otkrile kakav je brak Jelena Marjanović imala sa Zoranom! (FOTO)

- Nisam htela da pričam u medijima o tome, jer sam mislila da je najbolje da se to sudski procesuira. Nisam smatrala da mi je potrebna medijska podrška da istrajem u ovome, ali, pošto to traje šest godina i ništa se ne menja, ozbiljno sam uplašena za život! Taj čovek mi je ponovo pretio i prošle subote. I to sam prijavila policiji - izjavila je Vanesa Šokčić za "Kurir".

Foto: TV Grand Foto: TV Grand

UPOZNALA SAM JELENU DOK JE BILA DETE: Ceca kroz suze priča o ubijenoj pevačici! (FOTO)

- Kada se desilo ubistvo moje koleginice Jelene, odlučila sam da javno progovorim o svom problemu - rekla je pevačica, koja ističe da je njena situacija veoma ozbiljna, jer ju je manijak već napao pre šest godina.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

- Čovek me je 2010. godine ujeo i polomio mi je prst , tačnije napukla mi je kost. Gips sam nosila 21 dan, a deset dana sam primala injekcije. Pošto je bio ljudski ujed, nisu me ušivali - završila je Vanesa, koja svakodnevno strahuje od novog "susreta" sa manijakom.

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila na nasipu u Borči dok je bila na trčanju, a njeno telo pronađeno je u kanalu dan kasnije. Istraga je i dalje u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA