DA LI VAM SE DOPADA? Pogledajte spot za novu Džibonijevu pesmu (VIDEO)

Pesma "Onako, od oka" nalazi se na zajedničkom albumu Džibonija i Olivera Dragojevića koji nosi naziv "Familija"

  • 3

Zlatan Stipišić Džiboni objavio je spot za novu pesmu "Onako, od oka", koja se nalazi na albumu "Familija". Snimanje je proteklo u veselom tonu, iako je bilo jako naporno i hladno, u mračnoj šumi, no cela ekipa sarađivala je na najvišem nivou i međusobno olakšavala svaki korak.

- Ovaj videospot prikazuje sličicu iz života, kada partnerka počinje odustajati i sumnjati u partnerovu ljubav... ma šta je danas jadno muško u životu moderne žene? Moja je želja bila da glavna glumica poljubi glumca, da ipak pokažemo da ljubav na kraju pobeđuje - u šaljivom tonu komentarisao je Džiboni.

Uskoro nam stiže i videospot za pesmu "Gdje to piše?" u izvođenju Olivera Dragojevića.

Album "Familija" donosi devet pesama. Sve stihove i muziku napisao je Džiboni u razdoblju od 2014. - 2016. na ostrvu Korčula i u Splitu. Oliver i Džiboni na prvom zajedničkom izdanju okupili su više od 20 vrhunskih muzičara od kojih svaki ponaosob ima respektabilnu biografiju.

Produkciju albuma potpisuju Nikša Bratoš i Elvis Stanić, dugogodišnji saradnici Džibonija i Olivera. Nove pesme snimane su u raznim studijima - počevši od Korčule, Splita, Opatije, Zagreba, preko Madrida, Pariza pa sve do Los Anđelesa.

Pogledajte spot za pesmu "Onako, od oka":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA