TINA IVANOVIĆ POKIDALA: Holivudski bogataši su pokupovali stanove tamo negde na svemiru! (VIDEO)

- Možda jednog dana mi završimo tamo kada postanemo multi multi milijarderi - rekla je pevačica

  • 4

Nekoliko pevačica izašlo je na beogradske ulice kako bi priredile živi performans u čast astronaut Juriju Gagarinu, prvog čoveka koji je otputovao u svemir. Među njima je bila Tina Ivanović.

- U to vreme (1969. godine, kada je Gagarin odleteo u svemir ) je verovatno bilo fascinantno da se leti, a u današnje vreme je to normanlno. Ali više bih volela da poživim ovaj život koji mi sleduje na zemlji, koliko god je to moguće kvalitetno nego na Marsu - rekla je Tina za emisiju Ekskluziv i nešto kasnije dodala:

- Pa kažu da su mnogo onih holivudskih bogataša pokupovali stanove tamo negde na svemiru, pa možda jednog dana mi završimo tamo kada postanemo multi multi milijarderi - zaključila je Tina.

Prilog emisije Exkluziv možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pew

    13. april 2016 | 16:23

    Ova i njenje kolege sigurno misle da je Gagarin vlasnik neke televizije, studija ili splava pa izasli da se solidarisu sa njim.

  • Perpetum mobile

    14. april 2016 | 00:42

    Koliko moras biti glup da dajes ovakve izjaveee....?Koliko glupih moram dnevno da cujem i vidim.....da bih shvatio da je biti pametan danas retki luksuz malog broja odabranih koji su potisnuti u senku....

  • srpska cast...

    13. april 2016 | 18:19

    Nismo ni iz nase orbite izasli a crno li se negde spustili i gajbe jos napravili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA