NAJVEĆI SRPSKI ROKERI na proslavi prvog rođendana "Rock radija"! (FOTO)

Događaj su uveličali članovi "Riblje čorbe", "YU grupe", S.A.R.S-a, "Goblina"...

  • 2

"Rock Radio" proslavio je prvi rođendan u foajeu "Ateljea 212" u sjajnoj atmosferi, uz prisustvo članova nekih od najvećih rokenrol bendova Srbije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Stanica koja već godinu dana širi rokenrol vibracije sa frekvencije 96,2 MHz i koja se zvukom izdvojila iz mahom jednolične radijske ponude u Beogradu, uradila je do sada mnoge značajne stvari što, uostalom, pokazuje i dolazak prave "rokenrol reprezentacije" Srbije na slavljeničku žurku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Događaj nisu propustili Vidoja Božinović Džindžer i Nikola Zorić iz "Riblje čorbe", a sa njima u društvu bio je i nekadašnji "Čorbaš" Nikola Čuturilo Čutura. Došli su i Dragi i Žika Jelić ("YU grupa"), Aca Seltik, Milan i Vlajko ("Neverne bebe"), Kojot ("Eyesburn"), Kokot ("Goblini"), Sabljar ("Dža ili bu"), Maja ("E-Play"), Tihi (S.A.R.S.), gitarista Vladan Vučković Paja...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prisutni su bili i članovi bendova "Irish Stew", "Scordisci" i mnogih drugih, kao i eminentni rok novinari - Petar Janjatović, Voja Pantić... Da se obraća pažnja i na mlade nade, pokazalo je prisustvo polaznika "Master Blaster" škole, koji su svoje umeće pokazali i na bini.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Voditeljka Jovana Coka Stanković je, oduševljena prizorom, rekla u zvaničnom obraćanju:

- Ako vas je ovoliko na prvom rođendanu, verujem da će sledeći da bude još veći. Naš moto je "Tvoj život, tvoja muzika" i "Rok se vratio u grad". Neko mi je postavio pitanje - "Kako se vratio? Gde je, uopšte, bio?". Zapravo je bio sve vreme tu, samo nije bio u prvom planu. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Rock Radio" se, u svojoj prvoj godini, istakao, između ostalog, i sa nekoliko akustičnih mini koncerata bendova kao što su "Hladno pivo", "Ničim izazvan", pa nema sumnje da brojna lepa iznenađenja čekaju slušaoce i u drugoj godini postojanja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    14. april 2016 | 00:05

    Svaka vam cast,samo napred,jos 100godina. Long live rock 'n' roll \m/ \m/

  • PECKE

    14. april 2016 | 07:49

    Godinu dana vrte jednu play listu. Ako može malo više HARD ROCK-a i HEAVY METAL-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA