Amadeus bend: Humanitarni koncert za Klinički centar Kragujevac (FOTO)

Amadeus Band inspiriše sve da se pridruže akciji

  • 1

Momci iz popularne muzičke grupe Amadeus Band poznati su kao ekipa koja se rado odaziva humanitarnim akcijama i pružanju pomoći pojedincima ili organizacijama kojima je pomoć potrebna.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovoga puta, grupa je u Kragujevcu, u organizaciji kancelarije gradonačelnika grada Kragujevca, Radomira Nikolića, i uprave sportske hale Jezero, održala nezaboravan koncert za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka.

Foto: Promo Foto: Promo

Svojim hitovima i odličnom energijom uspeli su da oduševe masu, i što je najvažnije, da prikupe sredstva koja su preko potrebna infektivnom odeljenju KC Kragujevac za nabavku opreme.

Foto: Promo Foto: Promo

- Jako smo srećni kada radimo ono što najviše volimo, a pritom pomognemo drugima. Održani koncert za kragujevčane je naš skromni doprinos prikupljanju sredstava za KC Kragujevac. Nadamo se da ćemo uspeti da podstaknemo i druge izvođače i pojedince da se pridruže akciji - izjavio je frontmen i glavni vokal Amadeus benda, Bojan Tasić, poznatiji kao Džaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA