EVROSONG: Rambov šou u Azerbejdžanu (VIDEO)

Crnogorski predstavnik se pojavio sa lažnom bradom na licu, obučen u crno odelo i ogrtač. Na sceni je dominirao drveni magarac, koji neodoljivo podseća na trojanskog konja...

  • 0

Pojedini učesnici ovogodišnje "Evrovizije" imaće danas prilike da odrade probu pred takmičenje koje počinje u utorak, 22. maja. Među prvima je to učinio crnogorski predstavnik Rambo Amadeus.

Popularni muzičar i šoumen se prvi put pojavio u svom evrovizijskom aufitu, koji će nositi u prvoj polufinalnoj večeri 22. maja u velelepnoj “Kristal Areni”.

Rambo je se pojavio u crnom odelu i ogrtaču, a imao je lažnu bradu. Ostali članovi benda su takođe imali crnu garderobu.

Kao i na prvoj probi, na sceni je dominirao drveni magarac, koji neodoljivo podseća na trojanskog konja. Da podsetimo, Rambo u spotu “Euro neuro” jaše magarca, doduše pravog.

Ekipa sajta Eurovision.tv popričala je sa popularnim muzičarem pre probe. Rambo je bio raspoložen i spreman za šalu:

- Pesma je o Euru i neuru – pošalio se na račun svoje pesme crnogorski predstavnik.

Na pitanje kako je crnogorska publika reagovala na njegov izbor za pesmu “Evrovizije”, Rambo je odgovorio:

- Neki od njih misle da se to desilo slučajno – rekao je muzičar.

Rambo je pre nekoliko dana, gostujući u emisiji “Živa istina” na televiziji “Atlas”, optužio crnogorsku javnost za nedovoljnu podršku.

S druge strane, harizmatični muzičar već je počeo da fascinira u Azerbejdžanu na njegov sopstven način. On je na prvoj konferenciji za štampu pao sa stolice, što je nasmejalo prisutne novinare.

(V.Đ./foto: eurovision.tv, Jutjub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA