TAJNA ĐUZINOG GROBA: Konačno otkriveno gde je sahranjen slavni glumac!

- Jedan električar iz Ateljea pratio je Dušanku kad mu je davala 40 dana. Sedeo je pred njenom kućom i čekao da ona krene na groblje - ispričao je Đuzin prijatelj Vlasta Velisavljević

  • 25

Nakon što je slavni glumac Đuza Stojiljković preminuo 17. juna prošle godine, on je u tajnosti kremiran, a sve do sada se nije tačno znalo gde se nalazi urna sa njegovim pepelom. Umesto u Aleji velikana, urna se, u skladu sa željom Đuzine druge supruge Dušanke, nalazi na zabačenom delu Novog groblja u Beogradu...

 

ZAPLAKAĆETE UZ NJU: Ovo je najtužnija pesma Đuze Stojiljkovića (VIDEO)

 

Dušanka Stojiljković je odlučila Đuzinu položi u grobnicu sa ostacima svojih roditelja Živka i Vere Vranjanac. A lokacija na kojoj se nalaze posmrtni ostaci čuvenog Rođe, verovatno bi i danas bila tajna, da glumčev veliki prijatelj Vlasta Velisavljević, kako prenosi "Kurir", nije slučajno saznao gde je sahranjen Stojiljković.

 

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

 

- Niko nije znao gde je sahranjen, ali saznalo se. Jedan električar iz Ateljea pratio je Dušanku kad mu je davala 40 dana. Sedeo je pred njenom kućom i čekao da ona krene na groblje. Sad znamo gde je i mogu da odem da mu upalim sveću - izjavio je Vlasta koji dodaje da nije bio pozvan ni na Đuzinu kremaciju ni na polaganje urne.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

- Obilazio sam ga. Dušanka je svima zabranila da ga posećuju, ali meni nije mogla. Rekao sam onom upravniku: "Nemojte da se šalite, ko meni može da zabrani da vidim Đuzu". Kaže on da su se tako sporazumeli sa familijom - objasnio je Velisavljević.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    17. april 2016 | 11:20

    Djuza je legenda VELIKAN srpske glume, milioni ljudi su ga voleli. Sakrivanje urne je zaista skandal. mesto mu je u Aleji velikana.

  • muhamed.

    17. april 2016 | 10:20

    suprugine.gluposti.pa.on.je.heroj.nr.1

  • EvoneznambogUmi

    17. april 2016 | 12:22

    Nije mi poznato, kao ni vecini, gde je Djuza sahranjen... Razumem zelju, potrebu, hir i kako god se to zvalo, njegove zene, ali ona je iskljucivo na sebe mislila kad je tako postupila. Ne verujem da je Djuza takav bio i da se slozio sa njenim predlogom, da oni koji su ga voleli, mimo porodice, ne znaju gde mu je grob i da ne mogu nakon smrti da mu odnesu cvece i zapale svecu, zaplacu... Da dotocna gospodja sebi jos i dozvoljava da zabrani da mu neko odlazi na grob? Nenormalno i jadno! Verujem da je to na svoju ruku uradila, i treba da je bude sramota! Djuzu je voleo ogrman broj ljudi, a ako nju nije - ne cudi me...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA