Tejlor Svift i Kalvin Haris oduševljeni nastupom Eli Golding na "Coachella" festivalu! (VIDEO)

Zvezdu ovogodišnjeg "Exita" slušale su ovom prilikom mnogobrojne poznate svetske face

  • 1

Eli Golding je letnju turneju započela odličnim nastupom na čuvenom "Coachella" festivalu. Jedna od najvećih zvezda današnjice koju ćemo imati prilike da slušamo na otvaranju EXIT festivala, publici u Kaliforniji priredila je veče za pamćenje.

Na set listi su se ređali svi njeni najveći hitovi -"Burn", "Anything Could Happen" kao i obavezan singl iz filma "50 nijansi siva" - "Love Me Like You Do", pa sve do "Outside" i "I Need Your Love" koje je uradila sa Kalvinom Harisom. U vreme nastanka ove dve pesme poznati DJ i Eli su bili u burnoj ljubavnoj vezi, a zanimljivo je da se na njenom nastupu bili upravo i Kalvin i njegova nova devojka, Tejlor Svift.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Inače, Eli je kumovala njihovoj romansi, i ona je zaslužna što se par uopšte upoznao, pa ne čudi da su se i Kalvin i Tejlor našli u prvim redovima na njenom nastupu.

Da Eli među fanovima ima na desetine poznatih faca, najbolje govori to što su je ovim prilikom slušali i Bruklin Bekam, sin Dejvida i Viktorije Bekam, Alesandra Ambrosio, najmlađe sestre iz klana Kardašijanovih, ali i Marija Šarapova koja nije mogla da odoli i ne postavi na društvene mreže snimak sa Elinog nastupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA