Muzika za dušu ovog vikenda u klubu Soul Society (FOTO) (VIDEO)

U petak, 22. aprila, u klubu SOUL Society (stari Bitef) vas očekuje koncert kantautora Marka Louisa i njegovog benda

  • 0

Ovim nastupom Marko nastavlja promociju albuma "Shine on me", izdatog u maju 2015. godine za izdavačku kuću IDJ Tunes. Zvuk ovog albuma, koji ima 15 pesama i u celini je napisan na engleskom jeziku, čini kombinacija različitih iskustava, boja i uticaja iz autorovog života.

Numera "Shine on me" otvara istoimeni album, a svojim nazivom i haštagom koji je popularan na društvenim mrežama poručuje da se okrenemo pozitivnim stvarima i prepoznamo tu svetlu tačku u našem životu.

Posebnu emotivnu notu nosi pesma "I saw you smile" posvećena njegovom ocu legendarnom pevaču narodne muzike Ljubiši Stojanoviću Luisu.

Epitet koketnog teksta i zavodljivih tonova nosi numera "Funk you" rađena u saradnji sa Manivi.

Pesma "Funky chicken" je druga numera sa njegovog albuma koja je dobila svoju ekranizaciju, a svojim veselim ritmovima i spektrom boja ništa manje kao i naslovna numera poziva na pozitivnost. Album zatvara pesma "Spellbound".

Poslednjih godina Marko Stojanović Louis, uspeo je da se kvalitetom i drugačijim zvukom izdvoji na domaćoj muzičkoj sceni.

Foto: Promo Foto: Promo

Rođen je 1985. godine u Minhenu, gde je i živeo do svoje 21. godine. Potpisuje se kao pevač, tekstopisac, muzički producent i profesionalni dizajner zvuka. Svoje ideje prenosi sviranjem perkusija, bubnjeva i klavira. Uticaj na Markovo muzičko obrazovanje i stvaralaštvo čini spleti crnačke, romske i balkanske muzike, kao i soula i džeza.

Marko Louis je poznat široj muzičkoj javnosti kao član autorskog benda MaraQYa, kao i klupskog sastava St. Louis band.

Ulaznice za koncert će biti dostupne na ulazu po ceni od 400 dinara.

U subotu ponovo slušamo Texas Flood u standardnom sastavu (Nenad Mr. Swagger Zlatanović - gitara i glas, Slavko Radosavljević bas gitara i Vladimir Golubović – bubnjevi) na mestu nastanka benda - u Drinčićevoj 1.

Beogradski power trio Texas Flood svoj prvi koncert održao je u decembru 2006. godine u klubu Bitef.

U međuvremenu, ovaj tada mladi, perspektivni bend pretvorio se u veoma značajnu atrakciju na domaćoj rock sceni, a frontmen Neša Zlatanović je postao Mr. Swagger, poštovani gitarista i pevač . Objavljena su dva albuma, električni "Grinnin' In Your Face" i akustični "Naked Blues", odsvirani mnogi festivali, podeljene bine sa mnogim značajnim svetskim blues i rock imenima.

Cena ulaznice: 300 din.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA