• 5

BALKANSKE ZVEZDE NA OKUPU: Azis, Milica Todorović i Rada Manojlović zajedno na sceni! (VIDEO)

Nesto više od mesec dana deli nas do velikog spektakla u Beču

  • 5

Više od 25 vodećih zvezda sa Balkana 25. maja će preuzeti svoje priznanje za ono što su postigli u prethodnoj godini. Oni će prisutnima u "Admiral Dome" hali prirediti nezaboravno veče tokom manifestacije "Bečki oskar popularnosti".

SPEKTAKL U NAJAVI: Oprema sa Evrosonga na Bečkom Oskaru popularnosti! (VIDEO)

Svoje najveće hitove zapevaće Neda Ukraden, Milica Todorović, Mc Janko, Rada Manojlović, Haris Berković, Maja Berović, Ivana Selakov, Snežana Djurišić, Katarina Živković, Darko Lazić, Adil, Dejan Matić i mnogi drugi. Pre samo nekoliko dana svoj dolazak je potvrdio i Azis, bugarska zvezda koja godinama unazad privlači veliku pažnju.

- Dali smo sve od sebe da i ove godine okupimo zaista samo najbolje, i da celu priču oko manifestacije "Bečki oskar popularnosi", podignemo na mnogo viši nivo. Ne postoji manifestacija koja će naše poznate da ugosti na tako glamurozan i poseban način, dosta toga je već spremno, od odlične rasvete, vrhunskog ozvučenja, pa sve do programa koji je kompletiran. Protokol će mnoge ostaviti bez daha i podsetiti na velika holivudska dešavanja - rekao je pevač Danijel Đurić, inače organizator manifestacije.

Ulaznice za ovaj događaj su uveliko u prodaji, a prisutni će nesumnjivo uživati u večeri punoj glamura, odlične zabave, i dobre muzike.

Pogledajte najavu za "Bečki oskar popularnosti":

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Velislav

    Sreća ne spadam u grupu ljudi kojima su ovo zvezde.

  • Soli 65

    Ovaj Haris Berkovic je smesan , odakle on tu , stvarno nije mi jasno

  • Grobovlasnik

    Jad

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima