SUZE I NEVERICA U PAROVIMA: Vesna Rivas napustila rijaliti, evo zbog čega!

Šokantnu vest učesnicima je saopštila voditeljka Jelena Petković

  • 26

Voditeljka "Parova" Jelena Petković saopštila da je Vesna Rivas napustila rijaliti zbog smrtnog slučaja u  porodici. 

- Moram da vam saopštim da je Vesna privremeno napustila rijaliti zbog smrtnog slučaja, i u ime TV Happy izjavljujem joj saučešće - rekla je voditeljka.

Učesnici su želeli da saznaju ko je umro, pa je Petkovićeva otkrila da je u pitanju Vesnina majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    22. april 2016 | 16:11

    Ona da ima malo mozga ona nebi ni usla u parove i ostavila majku u takvom stanju. Zena sedi 8 meseci u rijalitiju i misli da je neka faca. Grisce je savest zbog smrti majke sto poslednje dane nije provela sa njom. Nema tih para kojima se to placa. Ja sam zbog svoje majke napustila posao da bih bila njoj na usluzi, nazalost je preminula ali je meni mirna savest.

  • Sanja

    22. april 2016 | 14:55

    Iskreno saucesce Strasno je izgubiti majku

  • sta reci..

    22. april 2016 | 18:22

    Pa da,dok joj je majka bolesna lezala,ona je mlatila praznu slamu mececima u rijalitiju sa 1 do 2 posto glasova podrske!Drugim ljudima je gledala ,crnu buducnost, i to mladim ljudima a nije videla tesku bolest svoje majke,pa nije izasla..nego ovako!Bas nas nije ubedila,da zna da gled u karte..Da zna,verovatn ne bi bila u vili,nego kod kuce uz bolesnu majku!Gatara i ne treba da se vraca,ocigledno je gledaoci i nisu zeleli!Zasto bi se onda vracala,kad i nije imala podrsku gledalaca!Nece valjda posle ovako teske nesrece i gubitka majke,da ce vraca u vilu gde se svira,peva..ako nista, bar iz pijeteta prema svojoj preminuloj majci!Neka pociva u miru!Iskreno saucesce..i zao nam je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA