JELENINA PRIJATELJICA INDI: Još uvek sam pod stresom, priča o njenom ljubavniku je glupost!

- Samo se nadam da će se nešto promeniti i to na bolje - rekla je pevačica

  • 6
Indi, Jelena Krsmanović Marjanović Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Pevačica Indira Aradinović Indi i dalje užasnuta što je njena prijateljica i koleginica Jelena Marjanović ubijena. U izjavi za Pink.rs rekla da će ona ostati upamćena.

- Neprijatno mi je da pričam o tome, još uvek sam pod stresom. Veoma sam loše i jednostavno ne može nikome da bude dobro zbog svega toga što se dogodilo. Jelenino ubistvo me je promenilo, izbacilo me je iz koloseka. Ova tragedija će obeležiti ovu godinu, to je sigurno. Ostaće upamćena. Samo se nadam da će se nešto promeniti i to na bolje - navela je Indi i dodala:

- Čekam krajnji rezultat. Tu je policija koja to treba da reši. Sve ostalo su spekulacije. Te priče o Jeleninom ljubavniku su takva glupost, da ja ne mogu da verujem. Ovo je za mene teška tema i trudim se da što manje čitam o tome. Samo čekam razrešenje - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj

    23. april 2016 | 20:51

    Koji njen ljubavnik,belog dana nije videla,samo sto je izasla malo mudju ljude, a spodobe je ubise.

  • Dendžo

    24. april 2016 | 08:19

    Pored onakvog muža, po faci mu se vidi da je psihopata, teško da je mogla imati i prijateljice a kamoli ljubavnika. Očigledno su Marjanovići obećali Vučiću glasove pa se sad krivica skida sa njih i traže se neki ljubavnici.

  • Pax

    24. april 2016 | 09:01

    Jaoj Indiii, gomila seksipila u toj ženi , i sa 90 kg me greje. Naravno pesme njene me ne zanimaju , nešto ima intrigantno u njoj i ne mogu da budem ravnodusan obožavam je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA