Zgodna Nišlijka se skidala i zavodila sve seksi plesom, a onda je pustila glas i sve oduvala! (VIDEO)

- Kristina ti si ceo paket i moj si favorit - rekla je Karleuša zanosnoj Jovanovićevoj

  • 16

U sinoćnom izdanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", zgodna Nišlijka Kristina Jovanović, napravila je pravi šou na sceni.

GORE SE ZAKOPČALA, A DOLE... Zanosna Sanja Kužet ostavila sve bez daha (VIDEO)

Ona je prvo otpevala pesmu "Sto prvi" Marije Šerifović uz koju je izvela seksi ples, a onda je usledio pravi spektakl kada je zapevala "Ko ti to baje" Jelene Karleuše uz koju se skidala. S obzirom da su obe takmičarke, Kristina i Milana Stevanov, osvojile maksimalan broj glasova, došlo je do mini baraža, kada je Nišlijka otpevala Cecinu pesmu "Ja ću prva", sa kojom je oduševila žiri.

- Devojke bacile ste nas u nesvest. Kristina nismo očekivali da ćeš tako dobro Cecu da otpevaš. Ja ću da se srušim kad je stajling u pitanju, i treba da se obučeš što pre - našalio se Šaban Šaulić.

- Kristina ti si ceo paket i moj si favorit. Milana, ti ozbiljno dobro pevaš ali nisi "moja šolja čaja" - rekla je Karleuša.

Međutim, Kristina nije uspela da prođe dalje diroktno, jer je Milana osvojila više glasova, ali imala je uspeha u baražu, tako da ćemo je gledati i u sledećem kolu.

Pogledajte kako je seksi Nišlijka očarala žiri:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    24. april 2016 | 11:11

    Za pevanje pod satorom stvorena a ruzna za medalju

  • Jovana

    24. april 2016 | 10:53

    Nit' je zgodna nit' dobro peva

  • Saša

    24. april 2016 | 13:20

    Ovo je nalicje Srbije,dno od zene,skoro gola,za sto se bori,za xxx ulogu,ma ajte molim vas,0 glas,a 0 prekrízena stas,dno dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA