NAJSEKSI baka (70) na svetu izvodila ČUDA oko šipke, ceo studio digla na noge! (VIDEO)

Neverovatna bakica pokazala je savršeno telo i postala planetarni hit na internetu

  • 8

Japanka Tomoko, bakica od 70 godina, postala je planetarni hit posle onoga što je uradila u italijanskoj verziji šou programa "Ja imam talenat". 

Tomoko, koja je pre 43 godine došla u Italiju zbog studija, a onda odlučila da ostane na Apeninima, pokazala je svoje vanserijsko umeće plešući oko šipke. Kada su članovi žirija čuli koliko ima godina, ekspresno su je otpisali, međutim, onda je Tomoko stupila na scenu i sve se "okrenulo naglavačke".

Japanka je ceo studio digla na noge neverovatnim spektaklom, pritom pokazavši savršeno telo na kom bi mogle da joj pozavide mnoge daleko mlađe žene.

Pogledajte snimak koji je zadivio ceo svet:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    26. april 2016 | 22:40

    Svaka cast zeni ove sve nase ili silikonke nesposobne ili prezderacice.Mlade devojke a 100 kg.

  • ja sam ti

    26. april 2016 | 20:13

    mozak ne broji godine i nesme bit umoran on morauvek puniti se zadovoljstvo svoje energije cuda sa bakom 70 god samo pokazuju sve se moze ako zelis kljuc tvog zivota je mozak a ne izbrojano vreme mozak mora radit ono sto zeli i moze pokretac snaga volja zdravlje izvor mozga naravno ako ga nismo zapustili mogu biti tuzna i 4 sata skrhana od bola povreda rana al vec 5 sat ukljucujem borbu za raspolozenjem i voljom ja hocu ja mogu nije doktor tvog duha neko drugi to moras najuspjesnije odraditi ti moras se zdravo voditi zivot je to tako i ova baka prvo ispunjava sebe drugo dokaz svima sta godina sa voljom ima nista i bas nista

  • Apis

    27. april 2016 | 07:42

    Priroda omogucila , ona iskoristila, prava retkost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA