FARMA VIŠE NEĆE BITI ISTA: Zbog poslednjeg pisma nastao totalni DŽUMBUS! (VIDEO)

Budući da su takmičari već 70 dana na imanju i nisu se pokazali kao dobri farmeri, zadruga im je poslala pismo koje je u sekundi sve razbesnelo

  • 16
Farma, Farma 7, Farma 2016 Foto: TV Pink

Učesnici "Farme" dobili su pismo zadruge u kojem su opomenuti da već duže od 70 dana, koliko su na imanju, ne obavljaju poslove kako treba i ne ponašaju se kao pravi farmeri.

HAOS NA FARMI: Lepi Mića na kapiji, hoće da izađe sa imanja! (VIDEO)

Posle pisma nastao je totalni haos, a za sve je prvenstveno kriva hrana i raspodela poslova, oko koje se farmeri nikako ne mogu složiti, pa je došlo do žestoke prepirke. Lepi Mića je bio najokrutniji i bez pardona svima sve sasuo u lice!

Šta će se dogoditi posle ovoga i kakva će situacija biti do večeri na imanju, ostaje da vidimo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    27. april 2016 | 19:01

    Ruzni mica da ima i malo obraza bio bi manji od makovog zrna! Lencuga koja nista ne radi a "pametuje" okolo sa najprostackijim recnikom koji se ikad cuo na tv!

  • Gordana

    27. april 2016 | 20:42

    Kad neradnik ima prava glasa da priča o radu, užas

  • Nada

    27. april 2016 | 22:33

    Projek Farma je dobro poceo isve je bilo ugodno za gledanje dok produkcija nije pocela da dovodi kojekakve propale samozvane zvijezde. Sramota. Saska svoje misljenje svaki puta mjenja zavisno od toga sa kim prica. Ako joj je osoba draga( momentalno) moze sve a ako nije ni dobar dan da je j kaze ona odma skace.Mico je bez premca. Nije on za Farmu. Nije on za TV. Ne znam zasto produkcija ne postuje gledaoce i ukine taj prostatluk. Ne mislim na Farmu nego da takvi ucesnici budu diskvalifikovani. To je uzas sta taj covijek radi. On je sebi umislio da je on neko,pa sve se nesto prsi ja,ja,pa ja. Kaze publika to trazi. Pa jel moze produkciji ja da procita nase komentare pa da pojedinci vide i cuju kakvo mi misljenje imamo o njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA