Pičiz Geldof postaće mama

Ćerka čuvenog muzičara treba da se porodi na dan kada je rođena njena pokojna majka

  • 0

Ćerka čuvenog muzičara Boba Geldofa Pičiz (22) pojavila se sa budućim suprugom na naslovnici britnaskog izdanja "Helou" magazina. Ona je objavila da bi trebalo da rodi sina na rođendan svoje pokojne majke.

Pičiz je u šestom mesecu trudnoće i dugo je krila tu vest. Njen verenik i muzičar Tomas Koen (20)  je veoma srećan zbog prinove, a njih dvoje su se pre trudnoće zabavljali godinu dana.  Pre toga su se družili pet godina. Pičiz je već bila u kratkom braku 2009. Inače, njen tata je lepo prihvatio vest da će mu ćerka podariti unuka, a posebno ga je obradovala činjenica da Pičiz čeka muško dete.

- Moj otac je do sad bio okružen ženama, to da čekam sina ga je oduševilo - rekla je buduća majka. To što bebu očekuje 24. aprila na rođendan svoje pokojne majke ju je posebno obradovalo. Pičiz kaže da je to bio emotivan trenutak kada je saznala da će svoju bebu tad doneti na svet. Njena majka Pola Jejts umrla je zbog overdoziranja u septembru 2000. kada je Pičiz imala 11 godina. Pičiz kaže da je oduvek imala osećaj da njena majka pazi na nju i da joj je i sad namignula.

telegraf/Nataša Ilić/dailymail.co.uk

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA