DRŽI SE, LEGENDO: Bati Živojinoviću pozlilo, smešten u bolnicu!

Živojinoviću se, kako se navodi, zdravstveno stanje iznenada pogoršalo, pa je hitno hospitalizovan

  • 23

Velimir Bata Živojinović, veteran jugoslovenskog glumišta, pre nekoliko dana završio je ponovo u bolnici. Morao je, kako se navodi, hitno da bude hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. 

Legendarni glumac će, kako javlja Alo, najmanje sedam dana provesti u bolničkoj postelji, dok se ne urade sve potrebne analize.

- Bata se već desetak dana ne oseća dobro. Pre neki dan mu je pozlilo, pa je Hitna pomoć došla po njega i odvezla ga u bolnicu. Svi u kući su uznemireni, jer mu se stanje preko noći pogoršalo. Uskršnje praznike će, nažalost, provesti u bolnici, gde će uz njega biti supruga Lula, ali i unuci - javlja izvor blizak porodici Živojinović.

- Bata ima apartman u jednoj beogradskoj klinici. Iako lekari tvrde da mu je pozlilo zbog atmosferskog pritiska i vremenskih prilika koje mu ne prijaju, svi u porodici su zabrinuti, jer su svesni da je njegov imuni sistem toliko narušen da i prehlada može biti kobna - dodao je on.

Printskrin: Youtube/RTS Zabavni program - Zvanični kanal Printskrin: Youtube/RTS Zabavni program - Zvanični kanal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vjekoslava

    29. april 2016 | 00:42

    Drži se legendo! Uz tebe je ceo Balkan!

  • Mira

    29. april 2016 | 08:53

    Valter ti si jak nemože ti boljka ništa još ćeš ti praznike slaviti svi smo uz tebe slavna naša legendo-živeo naš bata. Volimo te nedaj se budi jak

  • Miro

    29. april 2016 | 11:00

    Zasto u rubriku jet set, on je umetnik, legenda,nemojte da ga mesate u isti kos sa kardasijankom, aleksickom, parovima, farmom i sl...zasluzio je vise. Zelim mu da stabilizuje zdravlje i uziva u zivotu jos puno dana i godina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA