Pitali smo vas da li se slažete sa ružnim komentarima na račun bolesne Anđeline Džoli, a odgovori su zaprepašćujući! (FOTO)

Više od 3.500 čitalaca Telegrafa učestvovalo je u anketi na temu koja budi ogromno interesovanje

  • 95

Slavna glumica Anđelina Džoli, koja boluje od anoreksije i ima dramatičnih 36 kilograma, izazvala je zbog toga u poslednje vreme veliku pažnju svetske, pa naravno i srpske javnosti. 

SVI SE PLAŠE SLEDEĆE SLIKE! Anđelina Džoli, od seks-bombe do anoreksije! (FOTO)

Na stotine komentara je proteklih dana osvanulo vezano za ovu temu, a Srbi, potvrdilo se, ne mogu holivudskoj zvezdi da oproste film "U zemlji krvi i meda".

IZGUBIO SAM NADU, ONA JE SAMO SENKA: Pismo Breda Pita bolesnoj Anđelini potreslo svet!

Ogromna većina ovdašnjih čitalaca smatra da je Anđelina dobila što je zaslužila. Pitali smo vas šta mislite o takvom stavu ovdašnjih čitalaca, a rezultati ankete u kojoj je učestvovalo više od 3.500 čitalaca Telegrafa su, u dobroj meri, potvrdili ono što ste prethodno komentarisali. Pokazali ste da, većinom - smatrate da je glumica takve komentare zaslužila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    30. april 2016 | 11:24

    Nije lepo da tako poznata zena prica tako ruzno o nasem narodu...njen narod je napravio mnogo vise zlocina nego bilo ko drugi...i nikad nije odgovarao..ne treba joj se rugat...svako neka nosi svoj krst

  • Vu

    30. april 2016 | 12:23

    One na čiju je ona stranu stala, a stim satanizovala Srbe kažu: Bog je velik.To što su Srbi dvadeset godina ranije shvatili šta je veliko zlo to danas vidi ceo svet, samo neće to da priznaju da su se tada stavili u službu zla. I zato Anđo bog je velik.

  • Sax

    30. april 2016 | 12:11

    Bolesna je ona glavu a ovo je samo posledica toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA