MI SMO KRIVI ŠTO JE NARKOMANKA: Šokantno priznanje roditelja holivudske lepotice!

Roditelji Lindzi Lohan prvi put su progovorili o problematičnom životu svoje ćerke

  • 5

Roditelji američke glumice i pevačice Lindzi Lohan, daleko poznatije po svom problematičnom životu, prvi put su javno progovorili o ćerkinoj ovisnosti o drogama i alkoholu.

Holivudska lepotica se pohvalila selfijem iz kreveta, a svi buljili u njenu bradavicu! (FOTO)

Lindzi je nebrojeno puta već završila u zatvorskoj ćeliji zbog svog skandaloznog ponašanja i opšte je poznato da vodi dugogodišnju bitku sa narkoticima, kao i da je njena glumačka karijera, nažalost, potpuno upropašćena.

Dina i Majkl Lohan objasnili su zbog čega njihova ćerka godinama unazad ne uspeva da se odupre porocima, pre svega navodeći kako su oni krivi za njezin "promašeni" život.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Njena majka je objasnila da je Lindzi kao mala svakodnevno gledala zlostavljanje u njihovoj porodici, te da je zbog toga bar šest puta završila na klinici za odvikavanje.

- Sve što nam se događalo u braku i tokom razvoda, dovelo je Lindzi do očaja. Srce mi se slama kada posmislim da sam ja kriv za sve što joj se dogodilo - rekao je glumičin otac.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    1. maj 2016 | 10:34

    To su gluposti, moj stari je alkoholicar i bilo je svasta kroz zivot, danas ja nekonzumiram alkohol, ponekad dobro vino jer bas suprotno nezelim bit pijanac kao cale.

  • chupacabra

    1. maj 2016 | 08:44

    mama je tukla muza?

  • Gagarin

    1. maj 2016 | 09:22

    Pošaljite vi nju u Srbiju....negde u prirodu.u blizinu nekog manastira.da se odvikne od tog načina života i da nadje sebe i mir......lako je biti general posle bitke.ali ako se ima nulta tolerancija prema narkomaniji.ima šanse da se zavisnik izleči....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA