VALTERA OBOŽAVAJU U BOLNICI: Bata je naša junačina, čuvamo ga kao najrođenijeg! (FOTO)

Legendarni glumac boravi u posebnom delu šok sobe, ne može da govori i pomera samo noge, a tim lekara danonoćno brine o njemu

  • 8

Velimir Bata Živojinović već sedam dana leži u bolnici "Sveti Sava" u Beogradu, u kojoj je smešten na odeljenje intenzivne nege. Legendarni glumac se u posebnoj šok sobi oporavlja od posledica moždanog udara, koji je imao pre četiri godine.

MOJA LJUBAV MU DAJE SNAGU: Ispovest supruge Bate Živojinovića! (FOTO)

Bati Živojinoviću se stanje pogoršalo pre sedam dana, kada je hitno primljen u bolnicu. Boravi u posebnom delu šok sobe, ne može da govori i jedino uspeva da pomera noge. Tim stručnih lekara danonoćno brine o slavnom glumcu i medicinsko osoblje mu pruža maksimalnu podršku.

- Bata je naša legenda. Svi ga ovde volimo, čuvamo i brinemo o njemu kao o najrođenijem. Miran je pacijent i junačina je. Teško je bilo kada je primljen u bolnicu, sada sve to ide polako nabolje - ispričao je izvor iz bolnice ekipi "Informera", koja je bila u poseti filmskom velikanu.

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

Batu za sada posećuje samo supruga Lula, koja svakodnevno dolazi u bolnicu, ali će se joj se uskoro pridružiti i unuka Dina, koja će doputovati iz Pariza da bi bila uz dedu.

- Lula ostane uz njega sat vremena, ispriča mu šta ima novo i prenese pozdrave od svih koji zovu i raspituju se za njegovo zdravlje. U nedelju je donela punu korpu uskršnjih jaja, Bata se baš obradovao - rekao je izvor.

Foto: Instagram/dzivojinovic Foto: Instagram/dzivojinovic

Podsetimo, Bata Živojinović je imao srčani udar 2006. godine, zatim se borio sa gangrenom noge, koju je uspešno zalečio na Kubi. Pre četiri godine (2012) doživeo je moždani udar i još uvek se oporavlja od istog. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Pendula

    4. maj 2016 | 21:33

    ...Dosta ove godine. ..stvarno suvise bi bilo da nas i Valter napusti ! Niste trebali ovu sliku iz bolnice ...ne ide ! Legenda nasa !

  • Spencer

    4. maj 2016 | 17:12

    kako ste objavili ovu sliku iz bolnice uzas!

  • Milena

    4. maj 2016 | 18:31

    Neka nam pozivi jos...Nije fer ako ode legenda kao sto je Nas Bata.Dosta je za ovu godinu.I ne objavljujte ovakve fotografije zalosno je za gledati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA