RADA I MILICA ZAŠTIĆENE KAO BELI MEDVEDI: Pevačice čuva obezbeđenje austrijskih političara (VIDEO)

Tokom boravka u Beču Milicu Todorović, Radu Manojlović i Darka Lazića čuvaće posebno obučeni ljuni

  • 5
Rada Manojlović i Milica Todorović Foto: Telegraf

Pevače Radu Manojlović, Darka Lazića i Milicu Todorović, čuvaće u Beču obezbeđenje austrijskih političara.

BALKANSKE ZVEZDE NA OKUPU: Azis, Milica Todorović i Rada Manojlović zajedno na sceni! (VIDEO)

Oni će sa još dvadesetak pevača 25. maja učestvovati na "Bečkom Oskaru popularnosti", koji se održava u dvorani "Admiral dome". Za njihovu bezbednost tokom boravka u Austriji brinuće se posebno obučeni ljudi.

- Svake godine se trudimo da svim izvođačima, baš kao i publici, pružimo potpun ugođaj. Samo za naše zvezde biće iznajmljeno nekoliko limuzina. Vozači će ih prevoziti od hotela do dvorane. Biće im na raspolaganju sve što požele. Odlučili smo da angažujemo i dobro obučene ljude, koji će ih čuvati od svake moguće neprijatnosti. Tačno je da su to momci koji obezbeđuju i brojne austrijske političare - potvrdio je pevač i producent ove manifestacije Danijel Đurić, i otkrio ko će još biti na "Bečkom Oskaru" pored Rade, Darka i Milice:

- Potrudili smo se da napravimo odličan program, tako da će pored njih troje 25. maja Oskar dobiti i Snežana Đurišić, Dejan Matić, Adil, Ana Sević, Ivana Selakov, Kaća Živković i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA