Srnu Lango pretukla komšinica

Starija susetka glumicu je napala pesnicama, grebala ju je noktima i čupala za kosu, nakon čega je Srna slučaj prijavila policiji

  • 0

Glumicu Srnu Lango pretukla je njena starija susetka, pri čemu je pretrpela lakše telesne povrede. Glumica je od svoje komšinice najpre dobila preteću poruku zbog parkiranja automobila na javnom parkingu, da bi sve preraslo u pretnje smrću, a na kraju i fizički napad na glumicu. Kako smo saznali, na Srnu je nasrnula žena koja živi u blizini bivše učesnice "Parova".

- Gospođo glumice, nauči da se parkiraš. Ovde nemoj više da parkiraš, biće ti gume izbušene - objavila je Srna na svom Fejsbuk profilu pismenu poruku koju joj je susetka ostavila. Sa željom da saznamo da li je sve u redu, pozvali smo Srnu kako bismo iz prve ruke saznali šta se dogodilo:

- Poruka je bila anonimna, a ostavljena je pre petnaestak dana. Sinoć sam saznala ko ju je napisao i pokušala civilizovano da se raspravim sa tom ženom, koja me je najpre izvređala, a potom mi i pretila "da će i mene i moju familiju pojesti mrak", jer joj, kako kaže, sin radi u DB - rekla je Srna Lango, a potom dodala da se situacija pogoršala.

- Kada sam joj rekla da je to javni parking i da se ne bojim nikoga, pa ni njenog sina iz DB, napala me je pesnicama, grebala noktima i čupala za kosu. Imam hematom na glavi, iščašen vrat, ali, srećom, dovoljno gustu kosu da je ostalo još - istakla je glumica, i za "Alo!" najavila da će podneti tužbu.

- Imam izveštaj lekara i odmah sam slučaj prijavila policiji, koja je brzo i profesionalno reagovala. Tužiću ih sudu, samo to po zakonu mogu tek onda kad policija završi svoje, što sada nisu u situaciji, jer dotična izbegava patrolu, koja pokušava da obavi razgovor sa njom - dodala je Srna Lango.

- Ponosna sam na sebe jer sam se suzdržala da ženi fizički ne uzvratim, a mogla sam budući da je reč o starijoj osobi - istakla je glumica.

(A.V. / Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA