IMAM MEMORIJSKE RUPE, NE PREKIDAJ ME: Vesna Rivas IZBACILA Jelenu Krunić iz emisije! (VIDEO)

- Kunem ti se, poliću te vodom! Peti put te opominjem! Nemoj me prekidati! - urlala je iz sve snage Vesna Rivas na igračicu

  • 4

Vesna Rivas je žestoko nasrnula na Jelenu Krunić, toliko da ju je na kraju isterala iz prostorije, jer igračica više nije mogla da trpi pevačicino vređanje i urlanje.

NEVERICA U VILI: Da li je ovo tačan datum završetka "Parova"? (VIDEO)

Sve je počelo dok je Vesna pričala, a Jelena je konstantno prekidala u tome. Svi ostali su ćutali i pratili šta će se dogoditi...

- Kunem ti se, poliću te vodom! Peti put te opominjem! Nemoj me prekidati, ode mi misao! I jedi go*na! Nemam nameru da iko mene prekida, imam memorijske rupe, prekini, džaftaro! Stidi se svojih 30 godina! - vikala je Vesna na Krunićevu.

- Neka popuši cigaru i razmišlja šta znači začepiti gubicu kad neko priča! - dodala je Vesna, nakon što je Jelena demonstrativno ustala od stola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    7. maj 2016 | 19:02

    Fali njoj ceo drvni kombinat a ne samo jedna daska u glavi....zena je totalno odlepila... Mada ni Krunicka nije bolja... Obe su za posmatranje..

  • ВЕСЕЛИН

    7. maj 2016 | 22:34

    Rekoh ja pre neki dan da će ona uskoro i da zapeva koliko žali svoju majku. Sramota. Nebih jednu žutu paru potrošio na ove nevažne likove.

  • Coka

    8. maj 2016 | 09:55

    Sva u fulu nasminkana u crnini eeee Vesna Vesna ne radi se to tako. Treba ti da se stidis svojih godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA