DRAMA NA DAN OTVARANJA: Ispred splava Tamare Đurić upucan mladić!

Tokom obračuna na parkingu ispred splava "Džentlmen i dama" upucan je jedan mladić

  • 11

Preksinoć je ranjen dečko u nogu tokom obračuna koji se dogodio na parkingu ispred splava "Džentlmen i dama" starlete Tamare Đurić, i to na dan otvaranja.

GAZDARICA: Tamara Đurić kupila kafanu od učesnika "Farme", iznenadićete se kojeg!

Policija se juče nije oglasila, kako "Alo" navodi, a iz Hitne pomoći su potvrdili da je jedan muškarac povređen.

- Muškarac je privatnim automobilom prevezen u Urgentni centar, a na lice mesta pozvana je policija. Pucnjava u kojoj je jedna osoba povređena, dogodila se nešto posle 2 sata na splavu - rečeno je u Hitnoj pomoći.

Tamara nije bila prisutna, jer je splav napustila pola sata ranije, a kako "Alo" nezvanično saznaje tuča se dogodila na parkingu koji starleta deli sa vlasnikom restorana koji se nalazi kod Beogradskog sajma.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, splav koji je nekada bio u vlasništvu Vlade Stanojevića, nedavno je goreo, nakon čega je Tamara rešila da ga sredi. Starleta se u posao upustila sa suvlasnikom Borisom Stamenkovićem.

– Istina je da otvaram kafanu. Osim toga, od mog prijatelja Vlade Stanojevića sam kupila akcije kafane koja je nedavno izgorela. Dok je on u Americi, ja ću se pobrinuti da sredim kafanu i da pokrenem posao. On je imao poverenja u mene da mi poveri posao i ja ću se potruditi da sve bude kao pre i da posao procveta – izjavila je Tamara za portal Pink.rs.

Foto: pink.rs Foto: pink.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    8. maj 2016 | 19:44

    Taj objekat je relativno blizu mog splava. Meni nije jasno kako on moze da dobije dozvolu za rad. Objekat bukvalno stoji na nekim nožicama iznad vode. Poginuce neko.Upravo ga gledam i u šoku sam od ovoga što vidim.

  • Dejan

    9. maj 2016 | 00:34

    Moj je otac radio preko 30 godina u firmi od koje je dobio otkaz za vreme lecenja u bolnici...Pre otkaza je bio nekih 7 meseci i nakon otkaza jos oko 4 meseca u bolnici...Nikada nista ukrao,proneverio,vazi za postenog coveka i sta ima danas?Jedva je zdravstvenu dobio...A,vidi ovu pa jos vlasnica splava?!Ali da je ona jedini primer...Voleo sam ovu zemlju,prijavio se kao dobrovoljac kada su 2007me bili problemi na kosovu i kada smo trebali da vratimo vojsku dole ali nismo,sluzio sam ovom narodu ali me je danas sramota od velike vecine nasih gradjana!

  • Maja

    8. maj 2016 | 21:09

    Ne diraj Tamaru s masni prsti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA