VALTEROVA BITKA ZA ŽIVOT: Bati Živojinoviću amputirana noga!

Živojinović se trenutno nalazi u šok-sobi, gde je na aparatima za disanje. Lekari su morali da mu amputiraju deo leve noge do iznad kolena, zbog gangrene

  • 12

Slavni glumac Velimir Bata Živojinović nastavlja borbu za život, a u petak mu je, zbog uznapredovale gangrene amputirana leva noga do iznad kolena.

PUSTITE ME DA ZAGRLIM OCA I ISPUNIM MU POSLEDNJU ŽELJU, TEŠKO MU JE! Vapaj sina Bate Živojinovića potresao je sve

Živojinović je pre nekoliko dana, iz bolnice "Sveti Sava" prebačen u KBC "Dedinje" gde je izvršena operacija. Doktorski konzilijum je, kako prenosi "Alo", bio jedinstven u odluci da se Bati amputira deo noge, a potom je konačnu odluku donela porodica.

- Bata je operisan u petak i noga mu je amputirana iznad kolena. Trenutno se nalazi u šok-sobi, gde je na aparatima za disanje. Još uvek je rano da bi mogli da imamo bilo kakve prognoze u vezi sa njegovim stanjem - navodi izvor iz KBC "Dedinje".

Foto: e-stock.us Foto: e-stock.us

Da je operacija izvršena, potvrdila je i Živojinovićeva ćerka Jelena.

- Tačno je da tata sada leži na Dedinju, operacija je završena. Njegovo stanje je bilo delikatno, ali je za sada stabilno. To je sve što i mi znamo, nemamo više informacija. I nećemo ih imati tokom ove nedelje. Doktori brinu o njemu i sada čekamo nove informacije i kako će se situacija razvijati. Molim vas, razumite me. Ne mogu o tome da pričam - rekla je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA