Enrike Iglesijas danas stiže u Beograd, za sutra sprema spektakl

Karte za koncert koštaju od 2.990 do 5.990 dinara

  • 2

Popularni pevač Enrike Iglesijas, koji će sutra nastupiti u "Kombank areni", danas stiže u Beograd i to iz Zagreba gde je sinoć održao koncert i istovremeno proslavio 41. rođendan.

BINA SA 2 KRILA, PISTA OD 17 METARA: Evo šta vas sve čeka na koncertu Enrikea Iglesijasa! (VIDEO)

Prema brojnim svedočenjima fanova sa prethodnih koncerata, sasvim je verovatno da Enrike neće dugo izdržati na bini, već da će često silaziti među svoje obožavaoce i pevati zajedno sa njima. Bliske susrete omogućiće mu i specijalna krila koja se nastavljaju na glavnu binu sa obe strane, duga pista kroz ceo fan pit ali i druga bina pozicionirana u parteru.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema rečima organizatora, interesovanje za koncert u Beogradu je veliko! Rasprodate su VIP tribine a veoma malo ulaznica je ostalo za fan pit i parter! Inače, karte za koncert Enrikea Iglesijasa koštaju 2.990 (parter), sedenje 3.690, 3.900, 4.590, 4.990, VIP centar 5.990 i 5.990 dinara (fan pit). Ulaznice mogu da se nabave na svim prodajnim mestima "Eventima" kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Još uvek nije poznata precizna lista pesama koje ćemo čuti sutra u Beogradu ali na osnovu prethodnih koncerta mogu se očekivati sledeće numere:

1. Tonight (I'm Lovin' You)

2. I Like

3. Heartbeat

4. Bailamos

5. I'm a Freak

6. Be With You

7. Cuando me enamoro

8. El perdedor

9. Por amarte

10. Stand by me

11. Hero

12. Loco

13. Be With You

14. Escape

15. Nunca te olvidaré

16. Bailando

17. I Like It

18. Experiencia religiosa

19. Not In Love

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje a za scenske efekte biće zaduženi brojni topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni u ogromnim količinama.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Multitalentovani i višestruko nagrađivani umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je više od 100 miliona albuma širom sveta a prestižan magazine "Billboard" krunisao” ga je sa čak dve laskave titule: "Kralj plesa – The King of Dance" i "Kralj latino popa – The King of Latin Pop"! Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa više od milijardu pregleda samo jedne pesme na Jutjubu - "Bailando"'.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    9. maj 2016 | 22:12

    Joj sta bih dala da mogu biti na kocertu.Volim ga jos i pratim ga dok nije stekao svetsku slavu.Prosto drag mi je volim ga kao brata!!...

  • Lija

    9. maj 2016 | 21:35

    Sad ce sponzoruse da ga opsedaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA