AMADEUS BEND: Roštilj na Ciriškom jezeru

Posle lude svirke u Švajcarskoj momci iz Amadeus benda odlučili su da se opuste uz roštilj na popularnom Ciriškom jezeru. Nakon brojnih koncerata širom Evrope, bend uvek nađe bar malo vremena da uživa u slobodnom vremenu i odličnoj srpskoj kuhinji, gde god se nalazili

  • 0

- I mi muzičari imamo dušu. Nakon što na nastupu zapalimo atmosferu, volimo da zapalimo i dobar leskovački roštilj. Ciriško jezero je jedno od naših omiljenih mesta kada smo ovde. Ja sam uglavnom zadužen za pečenje, dok su ostali momci zaduženi za ćumur i osveženja - kroz osmeh priča frontmen benda, Džaja. Pevač kaže da ih fanovi često sretnu dok odmaraju na jezeru.

- Kada nas fanovi vide, često nam priđu da se upoznamo a mi volimo da sa njima nazdravimo i počastimo se i pokažemo im naše južnjačko gostoprimstvo, dodaje Džaja.

Turneja povodom najnovijeg albuma "Krv i navike" se nastavlja, a fanovi širom Evrope imaće priliku da uskoro čuju popularne momke iz "Amadeusa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA