DŽASTIN TIMBERLEJK promoviše Trolove na Evroviziji

Prvi put u istoriji izbora za "Pesmu Evrovizije", nastupiće jedna globalna megazvezda. Pevač Džastin Timberlejk izvešće po prvi put novi singl "Can't Stop The Feeling" koja se nalazi na saundtraku novog animiranog filma Trolovi

  • 0

Džastin je novi singl predstavio protekle nedelje, koji je već zauzeo prvo mesto na američkoj AjTjuns listi, a prvo javno izvođenje imaće na velikom finalu izbora za ,"Pesmu Evrovizije", u subotu 14. maja.

Glumci koji učestvuju u sinhronizaciji filma Trolovi učestvovali su u promociji ove pesme, tako su Ana Kendrik, Gven Stefani, bend Ajkon Pops i Ron Fančes zaigrali na taktove ove pesme.

Foto: Promo Foto: Promo

Trolovi u domaće bioskope stižu od 3. novembra, a u filmu ćemo upoznati simpatične čovečuljke koji se razlikuju po boji kose.

Maka, optimistična i vesela princeza Trolova, započne opasnu misiju spašavanja svojih najboljih drugara od gladnih Bergena, ona dolazi do toga da moli Zakerala za pomoć, gradskog kuvara – pesimističkog realistu koji želi princezi da dokaže da svet nisu kolačići i duge. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA