Neda Arnerić se oporavlja, danas će saznati da li će moći da stane na noge

- Teško joj je, često su joj oči pune suza, ali je svesna šta je preživela - ispričao je sagovornik iz Urgentnog centra

  • 6

Glumica Neda Arnerić (63) se nakon teškog pada sa trećeg sprata, sa visine od oko deset metara, oporavlja u Urgentnom centru, a juče je prvi put počela da pokazuje znake oporavka.

BOG JE POGLEDAO: Evo koliko će da traje OPORAVAK Nede Arnerić i sa kakvim TAČNO POSLEDICAMA se suočava!

Medicinsko oseoblje glumicu ni jednog trenutka ne ostavlja samu, a Neda je juče prvi put uspela sama da jede, pije vodu i sedi na bolničkom krevetu. Trenutno se nalazi na odeljenju transplantacije, kako bi imala bolje uslove lečenja.

Printskrin: Youtube/Dobro Jutro - Jovana i Srđan, TV PInk Printskrin: Youtube/Dobro Jutro - Jovana i Srđan, TV PInk

- Neda se polako oporavlja od pada. Zbog terapije i lekova koje su joj doktori prepisali ona uglavnom spava i danju i noću. Zasad nije pokušavala da stane na noge, ali nakon detaljnog pregleda i analiza koje će sutra biti gotove, tačno će se znati da li će u narednim danima moći da stane na noge bar na trenutak - ispričao je za "Kurir" izvor iz Urgentnog centra i dodao:

- Ono što je sigurno je da će zbog preloma koje je zadobila, nakon izlaska iz bolnice morati da nosi pojas.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Glumica još uvek nije sposobna da priča o nesreći koja se dogodila.

- Teško joj je, često su joj oči pune suza, ali je svesna šta je preživela. Zadobila je teške povrede rebara i plućnog krila, pa joj sestra često daje kiseonik za disanje, što joj pomaže. Njena porodica zna da je u sigurnim rukama pa izbegavaju da dolaze i stvaraju gužvu, jer glumica leži na intenzivnoj nezi, ali se stalno raspituju za njeno stanje - rekao je izvor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    12. maj 2016 | 02:35

    Mucenica, niko joj ne dolazi u posetu. Muz je skoro nepokretan, sad i ona, nadam se da ce se oporaviti ipak.. Bas tuzno.

  • ....♡....ivana

    12. maj 2016 | 10:24

    Nikad necu zaboraviti emisuju gde je rekla da nikad ne bi imala decu...i da se opet rodi ne bi ih imala...To mi je bilo dovoljno da shvatim da je ona jedna cudna osoba..Zelim joj oporava i da prebrodi psihicku krizu.....

  • Sinisa

    12. maj 2016 | 13:21

    Sta ce u Centru za transplatacije ortopedski pacijent? Zar to nije predvidjeno za ljude sa presadjenim organima kao barijera od bolnickih infekcija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA