≫ 

Humanitarni koncert za porodicu Simonović 16. maja u Ruskom domu

Na koncertu će nastupiti ruski etno sastav Slavjanočka iz Tvera, i to će biti prvi nastup jednog muzičkog sastava izvan Srbije

  • 1
Foto: Promo Foto: Promo

Humanitarni koncert u Ruskom domu 16. maja 2016. sa početkom u 19 časova, ima za cilj prikupljanje sredstava za izgradnju štale, porodici Simonović, iz Jasenovika u Novom Brdu.

Simonovići imaju preko 100 grla koza i ovaca, a nedavno su ostali bez štale tako da je njihov jedini izvor prihoda sada pod vedrim nebom, serviran mnogobrojnim vukovima iz okolnih šuma.

Koncert organizuje Dobrotvorna organizacija navijača Crvene zvezde - Fondacija Delije. Na koncertu će nastupiti ruski etno sastav Slavjanočka iz Tvera, i to će biti prvi nastup jednog muzičkog sastava izvan Srbije na koncertima koje organizuje Fondacija Delije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Rame uz rame sa Slavjanočkom, nastupiće i domaća etno grupa Belo platno, koja neguje izvornu muziku sa prostora Kosova, Metohije i Stare Srbije.

Ulaznice koštaju 600 dinara i mogu se kupiti svakog radnog dana u Butiku Delije na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić od 10 do 18, subotom od 11 do 18.

Više o radu fondacijama pročitajte OVDE, a o donacijama OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C Mama

    12. maj 2016 | 21:04

    Svska cast da se daju pare takvim ljudima a ne starletama klaberkama i ostalim dzabalebarosima u Farmi Parovima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA