≫ 

Marija trčala za Dunjom, htela da joj se izvini zbog uvreda, evo šta je seksi plavuša uradila!

- Neću pominjati nikoga iz žirija, ali ću samo reći da što se tiče Saše Popovića, on me je korektno pozvao posle svega i njemu svaka čast - rekla je Dunja Popović

  • 35

Nakon što je Marija Šerifović na skandalozan način izvređala Dunju Popović koja je zbog toga odustala od "Zvezda Granda", ludnica na internetu se ne smiruje, a da sve bude zanimljivije Marija je ipak pokušala da se izvini Popovićevoj.  

OTVORILA DUŠU: Evo šta je Dunja poručila posle uvreda Marije Šerifović i napuštanja "Zvezda Granda"! (FOTO)

KARLEUŠA PRIZNALA: Sjašite sa Marije, ja sam kriva za Dunjin odlazak iz Zvezda Granda! (VIDEO)

PLJUVANJE NA INTERNETU: Dunja zbog Marije napustila Zvezde Granda, i krenula je lavina UVREDA! (VIDEO)

Na snimanju "Zvezda Granda", haos je nastao kada je Marija vulgarno izvređala Dunju, a reakcija plavokose pevačice je bila munjevita.

- Dunja je poslušala komentare Viki Miljković i Ane Bekute, ali nakon uvreda Šerifovićeve, ona je bez ikakvog obraćanja žiriju, sišla sa scene i napustila studio. Marija je bila svesna da je preterala, pa je i ona otrčala za Dunjom kako bi izgladila situaciju, ali je već bilo kasno. Popovićeva je sela u auto i nije se vraćala - navodi izvor lista "Alo".

Sa druge strane, Dunja nije želela da komentariše ponašanje Marije Šerifović.

- Tačno je da sam napustila snimanje jer sam doživela neprijatnost. Neću pominjati nikoga iz žirija, ali ću samo reći da što se tiče Saše Popovića, on me je korektno pozvao posle svega i njemu svaka čast. Ne želim dalje da komentarišem tu situaciju - izjavila je Dunja.

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Da podsetimo, nekoliko sati nakon što se pojavila informacija da je Dunja napustila takmičenje, na svom Tviter profilu se oglasila i Marija Šerifović, i to je, za sada, bio njen jedini komentar čitave situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cicko

    13. maj 2016 | 11:33

    Dali je Marija ikad stala ispred ogledala da vidi nasta lici nije ni musko ni zensko sve joj dzaba ljubomorna na devojku lepa je nemora ni da peva

  • dzoni

    13. maj 2016 | 11:52

    Videcete dosta takmicara je odustalo, zbog zirija...

  • momazver

    13. maj 2016 | 13:16

    Alo *dečko*, na ribe se startuje fino,šmekerski, a ne ko prostak!Ili biće da si ti u bekstejdžu već popio korpu, pa si iz uvredjenog velikog ega pokazao koliko ti je mali...šta već..imaš tamo gde imaš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA