Dok se anoreksična Anđelina bori za život, Bred je vara, i to s glumicom kojoj ona najviše ZAVIDI?! (FOTO)

Anđelina je poludela od ljubomore jer je ubeđena da ju je Bred prevario sa njenom koleginicom sa kojom snima film "Five Seconds Of Silence"

  • 33

Usred drame Anđeline Džoli koja je toliko smršala da je spala na samo 36 kilograma, dok se svi pitaju šta će se dogoditi sa slavnom glumicom, kojoj je život ugrožen zbog anoreksije, kao bomba je odjeknula vest da je Bred Pit navodno prevario Anđelinu, i to sa njenom koleginicom, kao i da je razvod neminovan!  

ZAR JE OVO ONA LEPOTICA? Nove slike anoreksične Anđeline Džoli užasnule svet! (FOTO) (VIDEO)

Kako se priča, Anđelina je poludela od ljubomore jer Bred Pit provodi previše vremena sa francuskom glumicom Marion Kotiljar, sa kojom snima film "Five Seconds Of Silence", a i njemu su dosadila njena prigovaranja i odbijanja da se leči od anoreksije, i prema pisanju američkih tabloida, razvod je trenutno sasvim logična opcija.

Foto: Profimedia, Pacific coast news Foto: Profimedia, Pacific coast news

Da sve bude bizarnije, sve je počelo zbog Anđelininog straha da bi i njoj moglo da se desi ono što je ona uradila Dženifer Aniston - da podsetimo, dok je Pit još bio u braku sa Dženifer, Džolijeva ga je zavela na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", i nakon toga je usledio gorak Bredov razvod od Anistonove.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Takođe, Marion je tip osobe i glumice kojoj Anđelina zavidi.

- Kotiljar je baš tip evropske glumice kakva bi Anđelina želela da bude, i Marion dobija uloge kakve je Džolijeva oduvek htela da odigra. A tu je i činjenica da je Kotiljar osvojila "Oskara" za najbolju glumicu, o čemu Anđelina sanja godinama (osvojila je "Oskara" za najbolju sporednu ulogu, prim. aut) - navodi izvor blizak slavnoj glumici.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

MOLIM TE, JEDI, NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE! Očajni Bred Pit pokušava da spasi život Anđelini! (FOTO)

Sa druge strane, Bredu je svega preko glave, i on ne može više da istrpi da Anđelina tvrdoglavo odbija da se leči, iako joj je zdravstveno stanje sve gore, kao i da je opsednuta kontrolom svega u njihovom braku...

 IZGUBIO SAM NADU, ONA JE SAMO SENKA: Pismo Breda Pita bolesnoj Anđelini potreslo svet!

Foto: AP Foto: AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buncuk Milne

    14. maj 2016 | 11:27

    Nasao covek mesnatiju zensku, sta ce sa vrecicom kostiju

  • xxx

    14. maj 2016 | 11:09

    Marion je divna,harizmaticna i prirodna,sve ono sto Andja nazalost nije nikad ni bila a kamoli sad...

  • ks

    14. maj 2016 | 11:22

    Dal me briga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA